DISPREŢ Şmecherul cu BMW, care i-a distrus viaţa adolescentei de 16 ani,...

DISPREŢ Şmecherul cu BMW, care i-a distrus viaţa adolescentei de 16 ani, stă pe Facebook în arest la domiciliu şi îşi face planuri de nuntă. Ce manea le-a dedicat „duşmanilor”

13
DISTRIBUIȚI

sofian-accident1

Sofian Precup, șmecherul cu BMW care în noaptea de joi spre vineri a călcat-o cu mașina pe Dora Târziu, premianta liceului din Cenad, ajunsă la spital în coma de gradul IV, nu are nicio jenă. Lăsat de judecători acasă, în arest la domiciliu, acesta își petrece timpul pe internet și cu iubita.

Dacă la câteva ore după comiterea accidentului junele se lăuda că e ”o persoană care nu poate sta în lesă”, duminică posta manele pe contul său de Facebook, lamentându-se că ”lumea e perversă și rea”.

Imediat după ce a scăpat de anchetatori s-a logodit cu iubita lui, și a început să facă planuri de nuntă.


Ieri după-amiază a decis să își închidă, temporar, contul de pe rețeaua de socializare.

Sofian Precup are 22 de ani și este un tânăr de etnie rromă din Satchinez. Joi și-a recuperat permisul de conducător auto suspendat și vrând să se dea mare a virat brusc când le-a văzut pe Dora Târziu și pe prietena ei pe stradă. Fetele fuseseră să bea un suc și se întorceau acasă. Dora a fost lovită atât de tare încât a intrat direct în comă. Tatăl fetei povestește că încălțămintea i-au găsit-o la 10 metri distanță. Fără să stea pe gânduri, șmecherul a apăsat accelerația BMW-ului său și a plecat mai departe, fiind prins de polițiști abia a doua zi.

13 COMENTARII

  1. Daca eram eu tata fetei ii gaseau sigla de la bmw in stomac la autopsie. Romania..tara in care criminalii sunt lasati liberi si magazinele sunt inchise pentru 1,5 ron plus. bravo Romania…urat am ales…sau asta e schimbarea..oare? 🙂

  2. Daca si asta mai este smecher,,gandesc ca acum stiu de ce restul smecherilor si interlopilor din tara asta sau lasat la mana lor :)))))))Un vai mama lui terchea berchea este denumit smecher din cauza ca are un bmw,,vai de cei care ati scris subiectul asta,chiar va faceti de ras voi in primul rand si in a-l doilea rand pt ca postati poze cu toate gunoaiele care a-r trebuii sa stea in fundul puscariei..hai ca ma faceti sa rad cat sunteti voi de smecheri :)))))

  3. Smecher in Romania, lopatar in Anglia. Dupa ce da la lopata toata ziua pt 50 de pounds si se ingramadesc vreo 10 persoane in 2 camere sa nu plateasca mult chirie, merge si el amaratul 1 data pe an acasa si se da mare bastan. Vai de painea lor.

  4. Pe banii parintilor toti sunt smecheri. In cazul meu sigla n-ar gasi’o in stomac, ci infipta pe jumatate in cap. Cand vine vorba de familie nu conteaza ce etnie are, cat e satra sau ce relatii are – zic doar atat: discernamantul devine optional; pe principiul „dai o palma iei un pumn”, si plata lui va fi inmiit mai mare. Daca a vazut cineva primul film „Hostel” ( e din 2005 ), va intelege idea. Nu sa moara – dar sa si-o doreasca. Nu e nebunie – oricine e capabil de asa ceva cand e in stare de soc dupa un eveniment de genul si dupa ce vede reactia autoritatilor.

  5. Sa stea in puscarie pana ce parintii Dorei o va uita! Tara tuturor posibilitatilor,omori un om,arest la domiciliu,gasesti un portofel dai o gramada de declaratii de parca tu l-ai furat! Dumnezeu sa o ierte! 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.