Dora Târziu, adolescenta de 16 ani ucisă de șmecherul cu BMW, unește...

Dora Târziu, adolescenta de 16 ani ucisă de șmecherul cu BMW, unește cinci familii. Cine sunt cei care au primit o nouă ȘANSĂ LA VIAȚĂ

1
DISTRIBUIȚI

dora alb negru

Dora Târziu, fata de 16 ani ucisă de un șmecher cu BMW-ul, a ajutat alți oameni chiar și după moarte. Tânăra cu chip de înger a salvat patru suflete, după ce părinții ei au fost de acord să i se preleveze organele. Astfel, Sărbătorile Pascale au unit în tristețe și bucurie cinci familii din țară.

Printre cei care au primit o șansă de a trăi prin moartea Dorei se numără și Georgiana. Femeia trăiește datorită rinichiului sănătos pe care l-a primit chiar de ziua ei, scrie Antena 1.


Tocmai de aceea, pentru Georgiana, Paștele din acest an fost cel mai frumos din viața ei și s-a decis să-i întâlnească pe părinții tinerei și să le mulțumească pentru gestul nobil pe care l-au făcut. Georgiana are 32 de ani, este din Târgu Jiu și are o fetiță care are aproape vârsta Dorei.

Robert, un inginer de 29 de ani din Timișoara, a primit celălalt rinichi al Dorei, iar Ramona și Andrada, o fetiță de șapte ani, au împărțit ficatul fetei. Astfel, cele patru suflete și-au legat viețile de amintirea Dorei Târziu pentru totdeauna.

Vă reamintim că, la începutul acestei luni, Dora Târziu a fost lovită în plin de un șmecher cu BMW-ul în localitatea timișeană Cenad și abandonată într-o baltă de sânge. Fata a ajuns la Spitalul Județean Timișoara în comă de gradul IV și, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, după patru zile, Dora a intrat în moarte cerebrală, iar părinții fetei au fost de acord să i se preleveze organele.

Sofian Precup, cel care a lovit-o cu mașina pe Dora Târziu, are 22 de ani și locuiește în satul timișean Bărăteaz. Judecătorii au decis ca tânărul să fie arestat  pentru 30 de zile la domiciliu.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.