O linie de autobuz a RATT își schimbă traseul, iar alte două...

O linie de autobuz a RATT își schimbă traseul, iar alte două revin la normal. Când va avea loc modificarea

0
DISTRIBUIȚI

autobuz ratt

Regia Autonomă de Transport Timișoara anunță revenirea pe traseul cunoscut a două linii de autobuze. Datorită finalizării lucrărilor efectuate de SC Colterm SA pe strada Islaz, începând de miercuri, 29 aprilie, autobuzele Expres 8 şi 32 vor reveni pe traseul iniţial.

De asemenea, staţiile înfiinţate pentru linia Expres 8 pe străzile Islaz nr.


107 şi Emil Zola nr. 143 vor fi anulate şi se va reveni la vechea staţie de pe strada Islaz nr. 103. Autobuzul 32 va opri din nou în staţia de pe strada Bujorilor nr. 126, în sensul spre Prefatim, staţie care a fost anulată în timpul lucrărilor. Termenul finalizării lucrărilor era 15 iunie.

De asemenea, RATT anunță că linia 32 de autobuz va fi deviată vreme de două zile. „În zona Steaua-Fratelia pe porțiunea de traseu a liniei 32 autobuze de pe strada Chișodei (între străzile Martir Petru Hațegan și Cercului) se desfășoară lucrări de asfaltare”, transmit oficialii regiei.

Noul traseu pe care va circula autobuzul 32 din 28 aprilie până în 30 ale aceleiași luni va fi de pe strada Emil Zola pe strada Chișodei, strada Martir Petru Hațegan, strada Bujorilor, strada Cercului la intersecție cu strada Bujorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.