DRAMĂ Fata de 16 ani lovită de un șmecher cu BMW și...

DRAMĂ Fata de 16 ani lovită de un șmecher cu BMW și apoi abandonată într-o baltă de sânge este în MOARTE cerebrală. UPDATE Părinții Dorei Târziu au aprobat prelevarea de organe

1
DISTRIBUIȚI

dora tarziu

Dora Târziu, fata de 16 ani din comuna timișeană Cenad care, săptămâna trecută, a fost lovită în plin de un șmecher cu BMW care mai apoi a fugit de la locul accidentului a pierdut lupta cu viața. În cursul zilei de astăzi, Dora a intrat în moarte cerebrală, astfel că medicii nu mai au cum să o salveze.

Dan Ilincariu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara, a declarat pentru PRESSALERT.ro că Dora Târziu este menținută în viața doar de aparate.


„Practic, pacienta este moartă. În acest moment încercăm să-i convingem pe părinți să accepte să-i prelevăm ficatul și rinichii, care pot salva alte vieți”, ne-a spus Dan Ilincariu.

Șoferul implicat în accident se află în arest la domiciliu, în Satchinez, însă, până să-și suspende contul de Facebook, nu se arăta foarte afectat de cele întâmplate, făcând dedicații muzicale și anunțând planuri de căsătorie.

UPDATE Dan Ilincariu a transmis că familia Dorei Târziu a fost de acord să doneze organele fiicei, pentru a salva viețile altor persoane. Noaptea acesta se vor preleva ficatul, pancreasul și rinichii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.