Este oficial: 69 de organizaţii PNL din Timiş au conducere monocefală. ...

Este oficial: 69 de organizaţii PNL din Timiş au conducere monocefală. Ce termen a fost stabilit pentru finalizarea fuziunii

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu cristian busoi pnl

La finele acestei săptămâni, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a oferit informaţii suplimentare legate de stadiul fuziunii dintre PDL şi PNL-ul istoric. Acesta a spus că „am avut o întâlnire cu primarii la Sânnicolau Mare şi joi o ședință a comitetului executiv.


Vă pot spune că avem conduceri monocefale în 69 de unităţi administrativ-teritoriale, cu documente în regulă cu procese verbale de agreare a unei persoane ca președinte de organizație. Există un număr important de organizații unde agreerea e deja atinsă, numai că va trebuie să purtăm discuții la vârf cu responsabilii din partea celor două componente ale PNL. Vrem să-i facem să înțeleagă că nu mai continuăm mult cu conduceri bicefale”.

Deşi s-a ferit să spună cine sunt cei care cauzează probleme în cadrul procesului de alipire a celor două partide, Robu a spus că nu vor fi tolerate abaterile. Mai mult, acesta a stabilit şi un termen până când situaţia va fi tranşată. „Va trebui să înțeleagă toți că până la plecarea în vacanța de vară, și ăsta este un termen extins, vom avea conduceri monocefale. Am reușit să numim responsabilii de zonă și adjuncții în municipiile Timișoara și Lugoj care deja au fost zonate”, a completat Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.