Explicaţie HALUCINANTĂ a primarului Robu, pe tema lipsei copacilor din Piaţa Libertăţii:...

Explicaţie HALUCINANTĂ a primarului Robu, pe tema lipsei copacilor din Piaţa Libertăţii: „Copacii nu sunt bine hrăniţi”. Ce veşti are despre pavajul „pentru tocuri”

2
DISTRIBUIȚI

piata-libertatii-de-sus

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a oferit informații proaspete în legătură cu stadiul lucrărilor de reabilitare a centrului istoric Timișoarei. Acesta a declarat la finele acestei săptămâni că „am primit piatră pentru pavare, în sfârşit. Avem pentru Eugeniu de Savoya, pentru strada Mercy, pentru Piața Unirii și pentru zona Carusso și se lucrează pe tot acest front la pavare. Eu îmi exprim speranța că de acum aprovizionarea va merge ritmic”.

Mai mult, edilul spune că întregul proces este anevoios și că lucrările trebuie făcute cu atenție.


Întrebat cum va arăta Piața Unirii după ce lucrările vor fi gata, edilul a precizat că „piatra care a fost se pune la loc ajustându-se unele colțuri. Este o lucrare extrem de grea și în Piața Uniri este extrem de dificil de realizat pavarea. Vă reamintim că de departe cel mai mare interes a fost suscitat de lipsa copacilor din Piaţa Libertăţii. În acest sens, recent, edilul şef Nicolae Robu a declarat că „trebuie să înţelegem că problema copacilor nu este atât de simplă cum o tratează unii. Acei peisagişti nu vin niciodată la discuţie de când sunt eu primar. Aţi văzut imagini din Brugge, v-am arătat acea piaţă. Nu era niciun copac în acea piaţă superbă. În majoritatea covârşitoare a pieţelor, inclusiv în Piaţa Unirii din Timişoara, nu există niciun copac pentru că piaţa are o anumită definiţie şi există un concept arhitectural asupra noţiunii de piaţă. Este foarte simplu să plantezi copaci ca să îi vezi cum se usucă după aceea. Dincolo de faptul că în piaţă se încearcă punerea în valoare a realizărilor umane, mai este un aspect: pe un teren, care are o anumită densitate a materialelor făcute special ca să suporte pavajul, copacii nu sunt bine hrăniţi. În plus când le cresc rădăcinile se produc denivelări pe o arie largă în jurul lor. Mie cu adevărat îmi plac copacii, nu fac temă politică din asta”.

2 COMENTARII

  1. Primare nu auzi nimic?e ticaitul ceasului care te anunta cum iti trece vremea ordinarule!Am crezut ca esti mai destept decat tiganul de Ciuhandu ,insa esti o mare dezamagire.Rusine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.