Explozie de ritmuri de primăvară pentru cei care iubesc funk-ul, alături de...

Explozie de ritmuri de primăvară pentru cei care iubesc funk-ul, alături de Blazzaj, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

blazzajTimişorenii de la Blazzaj pregătesc un concert „deosebit“ pentru toţi melomanii, evenimentul care va avea loc joi, 30 aprilie, de la ora 20.30, La Căpiţe, urmând să le aducă tuturor celor interesaţi o „explozie de primăvară cu mult funk“.

„Am pregătit o formulă de şase pentru acest concert cu Vali Potra la tobe electronice, Sergiu Cătană la tobe normale, Gabriel Almaşi, Uţu Pascu, Petrică Ionuţescu şi Vita la voce.


Va fi o explozie de primăvară cu mult funk şi aşteptăm cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul de acasă”, ne-a declarat Octavian „Vita“ Horvath, solistul trupei. Cunoscut melomanilor din întreaga ţară ca fiind vocea trupelor Implant Pentru Refuz şi Blazzaj, Octavian Horvath – poreclit de fanii lui drept „Vita“ – s-a născut în 6 decembrie 1973 la Sânnicolau Mare şi şi-a început cariera de solist în defuncta trupă Psycho Pampers, după care a activat în Atomic Crunch.

Formaţia Blazzaj a luat naştere în 1996 sub titulatura de FunkinLeFree şi şi-a schimbat numele doi ani mai târziu, editând până în prezent albumele „Blazzaj” şi „Macadam”. Alături de ei, seara va fi animată de ritmurile lui Mr. Goju (Migrations Radio Show), iar biletele pentru acest evniment costă 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.