Femeie ÎNJUNGHIATĂ de concubinul său, după ce s-au îmbătat criţă. Ce va...

Femeie ÎNJUNGHIATĂ de concubinul său, după ce s-au îmbătat criţă. Ce va păţi bărbatul

0
DISTRIBUIȚI

cutit

Potrivit informaţiilor provenite dinspre Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad (IPJ), cei doi concubini, fiind beţi amândoi, s-au luat la ceartă. La un moment dat, bărbatul a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat femeia de două ori, o dată în zona şoldului şi a doua oară în zona gambei, scrie aradon.ro. „Înţepăturile au fost superficiale, viaţa femeii nu a fost pusă în pericol”, a declarat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al IPJ.
Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Arad pentru a primi îngrijiri medicale, însă aceasta va fi externată imediat după ce rănile îi vor fi curăţate şi suturate.


Pentru că, după cum am precizat mai sus, tăieturile nu au fost adânci. Tocmai de aceea Poliţia nu s-a sesizat din oficiu în acest caz. „Victimei i-a fost adus la cunoştinţă faptul că poate depune plângere împotriva agresorului pentru loviri şi alte violenţe. Dacă femeia va depune plângere, atunci vor fi demarate cercetările pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, a mai declarat Liber pentru sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.