Fosta purtătoare de cuvânt de la PNL Timiş, Alina Sabou, consilier al...

Fosta purtătoare de cuvânt de la PNL Timiş, Alina Sabou, consilier al primarului Robu? Ce spune edilul şef

1
DISTRIBUIȚI

ALINA GORGHIU LA PNL TIMISOARA 14_resize

Plecarea a nu mai puţin de doi consilieri personali ai primarului Timişoarei, Nicolae Robu, a lăsat loc de multe zvonuri.

Vă reamintim că liberalul Marian Vasile a părăsit postul de sfătuitor al edilului după ce a revenit pe funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, ca urmare a unei sentinţe judecătoreşti, care a arătat că schimbarea sa cu Florian Zanfir (PSD) a fost abuzivă. La scurt timp după, şi Alexandru Chirilă a demisionat din funcţia de consilier al primarului, declarând că nu se mai regăseşte în munca pe care trebuie să o depună la primărie.


Legat de plecarea lui Chirilă Robu declara că nu se grăbeşte să îi găsească un înlocuitor. „Domnişoara Sanda Greblă este cu atrbuţiile de şef de cabinet, şi atunci când se impun atribuţii la Direcţia Tehnică munceşte acolo, iar domnul Sorin Drăgoi, deşi este city manager, face acelaşi lucru ca şi pe vremea când era consilier. Pratic doar Chirilă a plecat din schema de bază, Marian Vasile ocupând acest post conjuctural după ce a fost demis abuziv din funcţia de vicepreşedinte al CJT”, a detaliat primarul.

Cu toate acestea, speculaţiile nu au întârziat să apară, fiind în mare parte alimentate de desemnarea Oanei Gaita, ex-purtător de cuvânt la PNL Timiş, ca şi purtător de cuvânt al noului PNL Timiş. Gaita a luat astfel locul deţinut de Alina Sabou, care momentan ocupă un post la departamentul de comunicare al Direcţiei Regionale de Drumului şi Poduri Timiş. Întrebat când va găsi înlocuitori pentru cei doi foşti consilieri, Robu a spus că „nu ştiu. Nimic nu e sigur, voi vedea”. Legat de speculaţiile conform cărora Sabou ar urma să fie numită consilier al edilului şef, Robu a spus că „nu s-a pus problema niciodată. Alina Sabou are un loc de muncă stabil şi care îi place, din ceea ce cunosc eu nu ţinteşte un astfel de post”.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.