Gaben, solistul trupei Persona, a scos o melodie nouă alături de DJ...

Gaben, solistul trupei Persona, a scos o melodie nouă alături de DJ Marika

0
DISTRIBUIȚI

persona 118 [1024x768]Solistul trupei timişorene Persona, Gabriel Cherlia „Gaben“ a realizat o melodie nouă alături de unul din cele mai cunoscute personaje ale muzicii electronice din ţara noastră, DJ Marika, piesa care poartă titlul de Voices of the people, putând fi ascultată aici. „Ideea colaborării cu Gaben a venit anul trecut. În timp ce lucram la negativ ne-am gândit că vocea lui ar fi exact ce căutam ca piesa să fie completă. L-am contactat pe Gaben, i-am împărtăşit ideea noastră şi el a fost de acord imediat. Povestea a mers mai departe: el a tras vocile, chitările, noi am pus totul cap la cap şi aşa a apărut piesa. Lucrurile nu se opresc aici, însă.


Plănuim să scoatem piesa la Narcotic Creation, alături de câteva remixuri“, ne-a declarat DJ Marika. Noul lui proiect numit DJ Marika & Tripwerk include colaborări diverse, printre melodiile realizate sub acest nume numărându-se şi piese alături de Dru Klein sau Junkyard. Timişorenii de la Persona au luat naştere în anul 2003 iar numele trupei este inspirat din filmul omonim a lui Ingmar Bergman. De la înfiinţare, trupa a concertat în cluburile româneşti şi la festivaluri open air alături de trupe ca Robots in Disguise şi Trash Fashion (UnderLondon Festival), dEUS şi Kultur Shock (Stuffstock) sau The Ting Tings, The Charlatans şi Santana (Bestfest). În afara ţării, Persona a cântat în Ungaria în Budapesta şi Germania în Braunschweig.

Albumul de debut al trupei, Suburbia Afterlife a fost editat la labelul german EMG Records. Ultimul concert al formaţiei timişorene din oraşul nostru a avut loc anul trecut în luna iulie, La Căpiţe. Florin Marica aka DJ Marika este unul dintre puţinele personaje care s-a implicat profund în timidul fenomen underground din România, încă din 1994 , la unul dintre cele mai iubite posturi de radio la acea vreme – Fun Radio, cu emisiunea Blue Lines. În acelaşi timp a pus bazele trupei Fire In Water, iar mai târziu a devenit redactor / producător la emisiunile Metropolis, Rockada de pe primul canal de muzică din România – Atomic TV. De-a lungul anilor, Marika a promovat o serie de nume care au devenit cunoscute, printre acestea numărându-se Şuie Paparude, The Grooveoholics / Sunday People, Paranoia, Hypno, NSK (DJ Vasile-Elecric Brother-Matze), Junkyard, Alien Pimp, D-Laid, Hard B (Unu).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.