Gest EXTREM al unei tinere de 24 de ani, care a ameninţat...

Gest EXTREM al unei tinere de 24 de ani, care a ameninţat că se aruncă de la etajul III al spitalului judeţean. Cine i-a SALVAT viaţa UPDATE Motivul tentativei

2
DISTRIBUIȚI

SPITALUL JUDETEAN02

Panică în această seară la Spitalul Județean din Timișoara. O pacientă a amenințat că se aruncă de la erajul trei al spitalului. Echipajele de pompieri și poliție au ajuns de urgență la locul incidentului.

Tânăra de 24 de ani este internată la etajul trei al spitalului, la secția de chirurgie, iar la un moment dat a deschis geamul salonului în care se afla și a amenințat că se sinucide.

Asistentele și medicii au fost chemați imediat în salon, iar în cele din urmă aceasta a fost convinsă de agenții de pază și de o asistentă să renunțe la acest gând.

UPDATE Surse din Spitalul Județean ne-au spus că tânăra nu este la prima internare în spital și se pare că suferă de probleme psihice.


Nu este la prima tentativă de sinucidere având în vedere faptul că a înghițit mai multe medicamente pentru a-și pune capăt vieții, iar în urmă cu puțin timp a ajuns la spital după ce a înghițit o brichetă și mai multe baterii.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.