Îndemnul SURPRIZĂ adresat credincioșilor de mitropolitul Banatului la slujba de Florii FOTO...

Îndemnul SURPRIZĂ adresat credincioșilor de mitropolitul Banatului la slujba de Florii FOTO şi VIDEO

3
DISTRIBUIȚI
<


p>Mitropolitul ioan al banatuluin

În Duminica Floriilor Mitropolitul Banatului i-a trimis pe credincioși să cerceteze valoarea argintului la Bursă, pentru a înțelege mai bine cât de mult greșesc oamenii care se îndepărtează de cele sfinte.

La slujba de Florii, mitropolitul Ioan al Banatului le-a spus credincioșilor să verifice la Bursa de Valori cât e gramul de argint. Apoi să calculeze ce valoare au cei 30 de dinari pentru care a fast vândut Hristos, și să mediteze la viața lor. ”Un kilogram și 350 de grame de argint. Acum vă las pe dumneavoastră să vă uitați diseară la bursa argintului, să vedeți cu cât se vinde argintul în bani”, a spus mitropolitul în timpul predicii după Liturghie. El a continuat: ”vă întreb: nu cumva și noi măsurăm tot cu măsura acesata și astăzi? Oare nu ținem noi mai mult astăzi la cele de lângă casa noastră decât la Hristos? Vă rog să vă cercetați fiecare”.

Foto: Adrian Pîclişan

3 COMENTARII

 1. Exact! Pe langa cuvantarile modeste pe care le tine, PS sa mitropolitul mai are si o atitudine aroganta, incununata uneori cu cate o repriza de plans, probabil traieste foarte intens ceea ce vorbeste. Dupa care ne suim in BMW X5, musai cu sofer, si mergem la cate o receptie. Sa nu-l uitam nici pe PF Paisie Lugojanu, care se trudeste pentru bunastarea materiala a Mitropoliei Banatului. Sa-i pomenim pe fratiile lor si sa ne rugam pentru vremuri mai bune duhovniceste.

  • Corect. Am aceeasi parere. Personal consider ca PS Paisie ar fi fost mult mai bun de mitropolit decat domnul Ioan actualul, pentru ca PS Paisie slujeste foarte frumos cu multa daruire, predica foarte bine spre deosebire de Ioan. Nu as vrea nici macar o secunda sa fiu in locul PS-ului Paisie sa fiu fugarit de noul mitropolit pentru agonisire materiala, ca na…X5 acusica se va invechi…si na, trebuie innoit. Cat la suta consuma X5-ul? Trebuie sa verific bursa ca sa fac niste calcule, transformari…

 2. un dinar(drahma)= 4,55 gr. argint
  30 dinari ori 4,55 gr./dinar= 13,65 gr argint
  pe bursa argint de 999% este cotat la 1,8 lei/gr.
  rezulta o valoare de= 24,57 lei/30 „arginti”.
  morala: daca pe atunci pretul vanzarii reprezenta o tarina(a olarului) „pret de sange”…acum!
  ps>mai multa atentie la NEATENTIE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.