Laszlo Pacso, fondatorul Business Days, a povestit la PRESSALERT LIVE cum îi...

Laszlo Pacso, fondatorul Business Days, a povestit la PRESSALERT LIVE cum îi ajută acest eveniment pe oamenii de afaceri. În ce mare oraș din Europa va fi organizată o ediție în anul 2019 VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

laszlo pacso3

Laszlo Pacso, fondatorul Business Days, cel mai mare eveniment de afaceri din România care se desfășoară în aceste zile la Timișoara, a fost invitat, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE pentru a vorbi despre acest proiect cu totul special. Astfel, Laszlo Pacso a ținut să precizeze faptul că Business Days reprezintă, de fapt, un proiect pornit în plină criză, în anul 2010, la Târgu Mureș, dar care a devenit din ce în ce mai apreciat de oamenii de afaceri, și nu numai.
„Business Days reprezintă o platformă de networking unde se întâlnesc oameni de afaceri cu scopul de a genera noi oportunități prin care să reușească să-și crească afacerile. Proiectul a luat ființă în ideea de a dinamiza mediul de afaceri.


De exemplu, vin oameni cu experiență care oferă din cunoștințele lor celor care sunt într-un moment de cumpănă, celor care sunt la începutul unei afaceri. La Business Days, cei care sunt într-o situație mai dificilă pot să iasă din impas, pentru că aici pot găsi angajați, colaboratori, noi clienți”, a explicat fondatul Business Days.

Întrebat de către moderatorul emisiunii dacă mediul de afaceri s-a schimbat în ultimii ani, Laszlo Pacso a precizat că „se vede mult mai mult optimism și o schimbare în bine în business. Timișoara reprezintă un model în zona aceasta de business, găsim situații în care antreprenorii din Timișoara sunt mai creativi, mai inovativi”.

Laszlo Pacso a dezvăluit că, în viitorul apropiat, evenimentul Business Days va deveni unul internațional. Asta pentru că cel mai probabil în anul 2019 va fi organizată o ediție a proiectului și la Londra. „Considerăm că este o etapă firească în dezvoltarea acestui proiect. Londra va fi destinația noastră peste patru ani, pentru că Londra este considerat un centru educațional și financiar foarte puternic”, a mai precizat fondatorul Business Days.

Laszlo Pacso a mai declarat că 40 % din participanții la Business Days sunt antreprenori, 30 % manageri sau angajați, 20 % profesioniști și 10 % tineri interesați să se dezvolte profesional. Evenimentul Business Days se desfășoară, în fiecare an, în patru mari orașe din România, și anume București, Timișoara, Cluj-Napoca și Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.