„Lecție de evanghelizare” în masă pe străzile din Timișoara. Ce oficiali ai...

„Lecție de evanghelizare” în masă pe străzile din Timișoara. Ce oficiali ai orașului au participat la Marșul Învierii FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-294531291">

marsul invierii22_resize

Câteva sute de credincioși aparținând mai multor culte religioase au participat, luni după-amiază, la Timișoara, la Marșul Învierii, eveniment de rugăciune și evanghelizare care se face deja de 24 de ani în orașul de pe Bega, la inițiativa Asociaţiei Evanghelistice şi de Caritate „Isus Speranţa României”.

Oamenii au venit în număr mare, convinși că rugăciunile lor, pentru buna judecată a mai marilor orașului și județului îi vor ajuta să aibă un trai mai bun în Timișoara și în Timiș.

Marșul a pornit din fața Catedralei Mitropolitane. Credincioșii au făcut opriri cu rugăciune la primărie, Prefectură și Consiliul Județean, după care s-au reunit în Parcul Rozelor și pe parcurs au fost prezenți și oficiali ai orașului, cum ar fi senatorul Gheorghe David și viceprimarul Dan Diaconu.

Foto: Adrian Pîclișan

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.