LOTERIA BONURILOR FISCALE: De unde provin cei mai mulţi câştigători

LOTERIA BONURILOR FISCALE: De unde provin cei mai mulţi câştigători

0
DISTRIBUIȚI

taxe-impozite-bon-fiscal

Cei mai mulţi câştigători la Loteria fiscală, respectiv 709 din cei peste 4.200 înregistraţi până miercuri, sunt din judeţe ale Moldovei – Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui, iar cei mai puţini, 307, sunt din Oltenia – Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea.

Un număr de 4.245 de persoane au depus cereri, marţi şi miercuri, până la ora 10.00, pentru revendicarea premiilor la Loteria bonurilor fiscale, cele mai multe fiind din Iaşi, Braşov şi Galaţi, cu o valoare medie a câştigului de 236 de lei, termenul de revendicare fiind de 30 de zile de la extragere.

Dintre acestea, cele mai multe cereri, respectiv 709, au fost înregistrate la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Iaşi , care cuprinde judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui, iar cele mai puţine, respectiv 370, la Direcţia Regională Craiova, care cuprinde judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea.

Cele mai multe cereri din regiunea de nord-vest sunt la Cluj

La Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Cluj-Napoca, instituţie care reuneşte judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj, au fost înregistrate, până miercuri, la ora 10.00, 490 de cereri de revendicare a câştigurilor la Loteria bonurilor fiscale.

Dintre acestea, cele mai multe sunt în judeţul Cluj – 185, iar cele mai puţine în Satu Mare – 36 de cereri.

Totodată, în judeţul Bihor au fost înregistrate 93 de cereri, în Maramureş – 76, în Sălaj – 40, iar în Bistriţa-Năsăud – 60 de cereri.

În regiunea din centrul ţării, Braşovul are cele mai multe bonuri câştigătoare, iar Covasna cele mai puţine

La Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov, care are în subordine judeţele Braşov, Alba, Sibiu, Covasna, Mureş şi Harghita, au fost depuse, până miercuri la prânz, 651 de bonuri fiscale câştigătoare, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Laura Oltianu.

În regiune, cele mai multe bonuri au fost înregistrate în Braşov – 169, urmat de judeţul Sibiu – 149, Mureş – 138, Alba – 117, Harghita – 50 şi Covasna – 29.

În judeţul Braşov, din cele 169 de bonuri norocoase, 110 au fost depuse în municipiul Braşov, 18 la Săcele, 14 la Făgăraş, câte 9 la Codlea şi Zărneşti, 5 la Victoria, 3 la Rupea şi 1 la Râşnov.

„Nu au fost înregistrate situaţii deosebite.


Am avut un caz la Braşov cu o persoană care a reuşit să strângă cinci bonuri. Au fost, de asemenea, trei cazuri cu câte două bonuri câştigătoare, iar la Făgăraş au depus câte un bon o familie, soţ şi soţie”, a spus reprezentantul DGRFP Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.