Lucrările la autostrada Timişora – Lugoj, făcute mântuială. Ce probleme grave au...

Lucrările la autostrada Timişora – Lugoj, făcute mântuială. Ce probleme grave au apărut şi ce PERICOL există

3
DISTRIBUIȚI

autostrada-lugoj-balint-alunecari-teren-foto-redesteptarea-aprilie-2015-4

Probleme grave la autostrada Timişoara, unde lucrările făcute se pare că au fost de mântuială. Reparaţi în luna februarie a anului 2015, pereţii autostrăzii ce leagă Lugojul de localitatea Balinţ şi de loturile autostrăzilor Lugoj-Timişoara şi Lugoj-Deva au început să cedeze din nou, scrie redesteptarea.ro.


De această dată, de vină pentru alunecările de teren sunt ploile din ultimele zile, care au desprins de pe pereţii de la marginea autostrăzii bucăţi maride pământ. Din cauza solului moale, alunecările continuă, în curând banda de urgenţă a autostrăzii urmând să fie blocată.

Cea mai recentă renovare a fost realizată, aşa cum informa Redeşteptarea la momentul desfăşurării acesteia, la început de februarie, când societatea care a realizat lotul de 10 kilometri dintre Lugoj şi Balinţ a intervenit pentru consolidarea unui perete lung de aproape 200 de metri. Astăzi, la faţa locului se intervine la acelaşi perete, care s-a surpat din nou, la nici o lună de la intervenţia iniţială, punând în pericol desfăşurarea traficului rutier, arată sursa citată.

Pe o porţiune de câteva sute de metri, traficul se desfăşoară pe o singură bandă de mers, banda a doua şi cea de urgenţă fiind închise pentru ca utilajele să poată transporta pământul căzut de pe deal într-un loc special amenajat aflat după podul lângă care se intervine. Lucrarea este una dificilă, având în vedere că solul la faţa locului este argilos, fiind transformat în nămol din cauza apei de ploaie infiltrate în ultimele săptămâni.

Foto: redesteptarea.ro

3 COMENTARII

  1. Dovada cea mai clara ca Umbrarescu -UMB cel mult laudat de ziaristi lucreaza repede si PROST.Terenul nu a fost tasat si nici n-au fost plantati arbusti pentru fixarea solului. Dar cam asa se lucra in Ro in general vai si amar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.