Marșul care-i unește pe creștini a ajuns la a 24-a ediție. Când...

Marșul care-i unește pe creștini a ajuns la a 24-a ediție. Când are loc și care este traseul

0
DISTRIBUIȚI

MARSUL INVIERII04

Marșul Învierii ajunge, anul acesta, la a XXIV-a ediție. Asociaţia Evanghelistică şi de Caritate „Isus Speranţa României” împreună cu Bisericile Creştine din Timişoara organizează a XXIV-a ediţie a Manifestării Creştine interconfesionale „Marşul Învierii ”, luni, 13 aprilie, în prezenţa mai multor lideri religioşi.

Evenimentul se va desfăşura în a doua zi de Paște.


Participanții se vor ruga pentru conducătorii neamului.

„Procesiunea va începe la orele 15.00 în faţa Catedralei Mitropolitane unde, după o scurtă introducere, se va rosti o rugăciune, iar apoi toţi cei prezenţi se vor deplasa pe traseul tradiţional: Primărie – Prefectură – Consiliul Judeţean – Parcul Rozelor. La fiecare instituţie se vor face opriri unde se va citi un text biblic, iar unul dintre liderii bisericilor creştine din Timişoara va înalţa o rugăciune de mulţumire şi binecuvântare. Pe parcursul traseului amintit, fanfare ale mai multor biserici vor intona imnuri dedicate acestui eveniment”, a declarat Ligia Dugulescu, președintele asociației.

Finalul marșului va fi în Parcul Rozelor, unde se va oficia un servici religios interconfesional de la ora 17.00. Pastorul Ioan Brie, de la Biserica Creștină Penticostală Emanuel din Sibiu și rector al Institutului Teologic Penticostal din București, va transmite un mesaj specific Sărbătorii Învierii Domnului, urmat de un concert de muzică creştină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.