Megaconcertul „Subcarpați + Orchestra” SOLD OUT în doar trei zile de la...

Megaconcertul „Subcarpați + Orchestra” SOLD OUT în doar trei zile de la punerea în vânzare a biletelor

0
DISTRIBUIȚI

repetitiesubcarpatiorchestra (25)

Timișorenii cred că să asculți hip-hop cu orchestra în cea mai elegantă sală de spectacole din oraș, sub frescele ”teribilului” Kiriacoff – Suruceanu este ceva teribil de frumos.  Ei se vor (re)întâlni miercuri, 22 aprilie, de la ora 21, în Sala Mare a Teatrului Național cu Subcarpați + Orchestra. În trei zile de când s-au pus în vânzare biletele la concertul care va închide prima parte a FEST – FDR, spectacolul a fost vândut integral.

Modulul FDR, ca și Art of Ageing – 1st European Theatre and Science Festival (15-22 aprilie) propun o serie de reprezentații de excepție. În cifre, cele două prime „capitole” ale FEST-FDR arată în felul următor: 13 spectacole pe texte de teatru românesc în selecția teatrologului Oana Borș, 5 coproducții europene în cadrul Art of Ageing Festival și 2 spectacole de gală – Maria de Buenos Aires (19 aprilie) și concertul Subcarpați + Orchestra (22 aprilie).

În cadrul FDR, cele mai  premiate trupe de teatru din România își prezintă creațiile la Timișoara.  Cinci dintre ele sunt, deja, sold-out:  Amalia respiră adânc de Alina Nelega, regia Tudor Lucanu, Teatrul Național Cluj, În trafic, un spectacol de Alina Nelega, Teatrul Național Târgu-Mureș,  Mobilă și durere de Teodor Mazilu, regia Victor Ioan Frunză, Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”, În parc, un spectacol de Radu Iacoban, Godot Café-Teatru, București, De vânzare / For sale, un spectacol de Gianina Cărbunariu, Teatrul Odeon, București.

Biletele pentru celelalte spectacole se pot achiziționa de la Agențiile Teatrului Național sau online, pe www.tntimisoara.com.


Programul complet al primei părți din FEST – FDR se poate vizualiza aici. (Foto : Adrian Pîclișan / TNTm)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.