Mesajul transmis lui Nicolae Robu după noul atac la adresa PRESSALERT.ro. De...

Mesajul transmis lui Nicolae Robu după noul atac la adresa PRESSALERT.ro. De ce ar trebui să vină primarul la PRESSALERT LIVE

0
DISTRIBUIȚI

 

robu (7)

Atacul virulent al lui Nicolae Robu la adresa PRESSALERT.ro nu a rămas fără răspuns. Redactorul șef al PRESSALERT.ro i-a dat în această seară o replică dură edilului care s-a lansat într-un nou atac nefondat la adresa site-ului nostru. „Am avut încă o dată dreptate, încă o dată și încă o dată. Nicolae Robu, primarul Timișoarei, omul care ne reprezintă, continuă să sfideze, după ce PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că domnia sa și-a decontat din bani publici nu mai puțin de 3.200 de euro când a fost în concediu în Dubai, de Revelion. După ce aseară în studioul PRESSALERT LIVE Dan Idolu, consilier local, a dezvăluit faptul că, de exemplu, după concediul din Thailanda de anul trecut, din banii noștri au fost plătiți aproximativ 2.500 de euro , iar după plimbarea din Singapore și Vietnam s-au mai dat peste 1.200 de euro. Astăzi, replica primarului Nicolae Robu, liberal în gândire, a fost că PRESSALERT.ro e o agentură politică, că de fapt noi nu facem presă. Nu pot decât să zâmbesc pentru că îmi aduc aminte că acum câțiva ani Constantin Ostaficiuc, unul din mulții anchetați ai PNL, spunea că facem jocuri politice. Acum este anchetat și pus în acuzare de DNA. Când scriam de Titu Bojin ni s-a spus că facem jocuri politice și că nu lăsăm oamenii în pace.


Vă aștept, domnule Robu, oricând la PRESSALERT LIVE să discutăm despre problemele comunității. Nu vom înceta să vă întrebăm cum cheltuiți banii publici, pentru că nu ni se pare normal”, a spus Dragoș Boța.

Jurnalistul i-a mai transmis edilului că un gest de bun simț ar fi să plătească din propriul buzunar aceste facturi, să returneze banii în bugetul local: „Ca și cetățean vă spun că ar trebui să dați acești bani înapoi. Nu m-ar deranja ca un salon de la Spitalul de Copii Louis Țurcanu să fie amenajat un salon cu cei 7.000 de euro şi să punem o plăcuţă pe care să scrie că a fost amenajat din banii daţi înapoi de Nicolae Robu. O să dăm noi banii pentru plăcuţa respectivă”.

Întrebat de moderatorul emisiunii ce părere are în legătură cu de cei 3.200 de euro pe care Primăria Timișoara i-a plătit doar pentru traficul de date și apeluri telefonice în roaming din Serbia și Emiratele Arabe Unite, invitatul serii, Adrian Cionca, a spus că: „Dacă mă compar cu primarii din marile orașe ale Europei, 3.200 de euro poate nu e o sumă. Dacă mă compar cu oameni de afaceri din Timișoara, nu e o sumă, dar când mă gândesc că în Timișoara există mai mult de 10% oameni care trăiesc din limita existenței, e normal să am o problemă”.

Adrian Cionca a mai spus că îl roagă pe Nicolae Robu să vină în emisiunea PRESSALERT LIVE unde să i se explice cum se dezactivează internetul wireless și roaming-ul. „Îl rog pe Nicolae Robu să vină în emisiune și să i se explice cum se activează wifi-ul și cum se scoate roaming-ul de date”, a spus Cionca.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.