Mici dansatori au făcut spectacol, la Bastion. Cum vor putea 100 de...

Mici dansatori au făcut spectacol, la Bastion. Cum vor putea 100 de copii să beneficieze de cursuri gratuite de dans sportiv, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

IMG_9266

Zece perechi de mici dansatori ai unei școli de dans din Timișoara au făcut spectacol, la Bastion, aseară. Prichindeii au dansat samba sau tango în fața unui public numeros. Peste 200 de părinți și copii s-au adunat în mansarda de la Bastionul Theresia pentru a urmări demonstrația de dans sportiv a micuților, dar și pentru a se întâlni cu Mirtys Staici și Decius Mirea, cei doi antrenori timișoreni care și-au propus să susțină cursuri gratuite de dans sportiv copiilor din oraș.

Nu mai puțin de 100 de copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani au fost înscriși la cursurile care se vor desfășura în perioada 27 aprilie – 20 iunie, la Bastion, de două ori pe săptămână.


„Am inițiat acest proiect din dorința de a promova dansul sportiv în Timișoara și a le oferi șansa tuturor copiilor să vadă despre ce e vorba, indiferent că au posibilitatea financiară sau nu. Este un proiect pilot, am încercat și ne dorim să aibă succes și vrem să fie pentru toată lumea. Am creat toate posibilitățile și am venit în întâmpinarea copilului și a părintelui să aibă absolut toate beneficiile pentru a se iniția în acest sport”, au povestit Mirtys Staici și Decius Mirea.

Cei doi antrenori sunt campioni balcanici și vicecampioni ai României și Austriei, iar succesul Balului Vienez de la Timișoara se datorează coregrafiei și orelor de antrenament realizate de aceștia. Finalul cursurilor gratuite de dans sportiv pentru copii va fi marcat de un spectacol inedit, la Teatrul Național Timișoara, în data de 23 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.