MOBILIZARE Comunitatea penticostală din Moșnița Nouă strânge bani pentru familia femeii UCISE...

MOBILIZARE Comunitatea penticostală din Moșnița Nouă strânge bani pentru familia femeii UCISE cu sânge rece în Spania. Cum s-a întâmplat nenorocirea

2
DISTRIBUIȚI

ucisa spania (1)

Comunitatea din Moșnița Nouă este în stare de șoc. Credincioșii penticostali strâng bani la biserica din care făceau parte și cei doi soți, pentru a ajuta familia să repatrieze trupul neînsuflețit al unei membre a comunității ucisă, ieri, cu bestialitate, chiar de propriul soț. Cei doi erau la muncă în Spania. O parte din bani va fi asigurată de primăria din Moșnița Nouă.

Mariana Prunar avea numai 29 de ani. Lucra ca menajeră în Spania, povestește fratele ei, Samuel Lăcătuș. ”Se certau din cauza neajunsurilor, dar, oricum, nu ne-am imaginat că se poate întâmpla una  ca asta, să o înjunghie în repetate rânduri cu o armă alba”, a declarant Samuel.


Femeia era însărcinată când soțul ei a ajuns la pușcărie. Cornel Prunar, soțul Marianei, a mers la furat, împreună cu fratele său. Au sustras generatoare electrice, însă au fost prinși, bărbatul ajungând la pușcărie ucisa spania (2)cu o condamnare de aproape patru ani.

 

Mariana Prunar era mama a trei copii, doi baieţi şi o fetiţă, cu vârste cuprinse între 2 şi 10 ani. ea a fost ucisă de soțul ei, cu mai multe lovituri de cuțit, ieri seara, în jurul orei 18:00, într-un apartament de pe strada Ricardo Buesa, susţine Departamentul Basc de Securitate, citat de El Pais. Bărbatul s-a predat imediat poliției. El are 34 de ani. Din primele informații se pare că Cornel Prunar nu a suportat ideea că va fi părăsit de nevastă.

2 COMENTARII

  1. Trebuie precizat ca sa facut o confuzie in acest articol. Parintii victimei sunt membrii ai comunitatii penticostale din Mosnita Noua, nu victima si criminalul asa cum se intelege din articol.

  2. Mi se pare mie sau sunt putin cam negriciosi la fata ? Sau poza e facuta la Alicante si soarele puternic din regiune i-a bronzat ? A injunghiat-o cu …”o arma alba”…..sa fi folosit o surubelnita ? Nu inteleg de ce nu scrieti clar…a injunghiat-o cu un cutit….Nu conteaza marca cutitului, Stanici Georgeta,daca era ceramic, inox sau …de firma. RIP…E trist

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.