Noapte cu dansuri tribale la Timişoara şi deschidere de sezon house la...

Noapte cu dansuri tribale la Timişoara şi deschidere de sezon house la Văliug GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-166816795">

tribal (3)Amatorii de petreceri au avut parte, la sfârşitul săptămânii trecute, de o petrecere derulată sub sloganul Tribal, în Epic Society, unde câteva manechine au fost în centrul atenţiei, graţie costumaţiilor celor de la Wish Studio.

Pentru ca atmosfera să fie într-adevăr „tribală“ un indian nativ a oferit o reprezentație la fluier pe beat-uri contemporane. La faţa locului nu au lipsit bețe de frigărui, sulițe și pancarte cu mesaje personalizate, și nu în ultimul rând celebrele shot-uri, nelipsite de la orice eveniment.

Pentru cei care sunt curioşi de o petrecere mai altfel, echipa de aici a pregătit deschiderea sezonului de house, la Ponton Casa Baraj din Văliug. Startul se dă de joi, 30 aprilie, cu plajă şi o sesiune relaxantă de deep house, în timpul zilei.plus o petrecere cu Robosonic.Vineri atmosfera va fi întreţinută de Maestros del Ritmo, italianul Alex Kennon şi bucureşteanul Sllash, iar sâmbătă va fi prezent capul de afiş Tapesh şi Atapy.

Foto: Mihai Toth

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.