„Noroc cu laptele”, o poveste fantastică prezentată în PREMIERĂ de teatrul maghiar....

„Noroc cu laptele”, o poveste fantastică prezentată în PREMIERĂ de teatrul maghiar. Ce personaje fabuloase sunt interpretate

0
DISTRIBUIȚI

afis premiera

Teatrul maghiar „Csiky Gergely” îi invită astăzi, de la ora 17,00, în sala Studio, atât pe cei mici, cu dinţi de lapte, cât şi pe cei mari, cu măsele de minte, la premiera spectacolului „Noroc cu laptele”, o adunare de vampiri, piraţi, dinozauri, ponei şi extratereştri animaţi de actorii păpuşari Lukács Szilárd, Nagy Dóra, Szilasi Eszter Júlia şi Vass Richárd, a cărui regie tehnică este asigurată de Szilágyi Olga.

Piesa, o adaptare a textului lui Neil Gaiman în regia lui Ioan Brancu, prezintă povestea unui tată care a plecat să cumpere lapte pentru copii dar după ce a zăbovit prea mult, se întoarce cu o poveste palpitantă şi hazlie plină de personaje fantastice cu nume trăznite, care au o grămadă de peripeţii  în Maşina Numa’ Bună De Mişcat Încoace şi-Ncolo prin Timp.

Cunoscut autor de benzi desenate, nuvele, cărţi ilustrate şi scenarii care i-au adus numeroase premii în ultimul sfert de veac, Neil Gaiman a creat o adevărată comunitate de fani fantasy.


Cartea ilustrată „Noroc cu laptele” a fost publicată în 2013 şi a cuprins în paginile ei personajele cele mai cunoscute din lumea copiilor de astăzi şi, inevitabil, şi a părinţilor. „Eu nu îl consider pe acest tată ca fiind unul mincinos, el este de fapt un povestitor fabulos” este de părere regizorul Ioan Brancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.