Oameni cu suflet mare s-au mobilizat pentru a aduce un gram de...

Oameni cu suflet mare s-au mobilizat pentru a aduce un gram de fericire în sufletele bolnavilor de cancer de la spitalul OncoHelp din Timișoara. Cum se vor transforma saloanele FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-879019438">

11059924_899652716751527_667546910745659830_n

Oameni inimoși din toate colțurile țării s-au mobilizat după ce reprezentanții spitalului pentru bolnavii de cancer OncoHelp din Timișoara le-au cerut sprijinul. Dacă în urmă cu câteva luni, cu sprijinul comunității, în toate saloanele unității medicale a fost montat câte un televizor, la sfârșitul lunii martie Asociația OncoHelp anunța că are nevoie de tablouri vesele și colorate pentru a aduce viață în saloanele spitalului.

„Avem 60 de saloane, deci ne trebuie minim 120 de tablouri. Ar putea părea mult, dar numărul acesta este nesemnificativ în comparație cu sentimentul de a intra cu dureri, teamă și incertitudini într-un salon alb și gol, iar atunci când privirea se ridică din pământ o pictură gingașă, veselă și plină de speranță te întâmpină”, transmiteau pe Facebook reprezentanții asociației.

După doar câteva zile de la lansarea apelului, sute de oameni cu suflet mare s-au decis să facă o faptă bună și au donat tablouri care vor ajunge pe pereții saloanelor spitalului OncoHelp. „Cadourile voastre pentru saloanele noastre au început să apară ca o rază de soare după iarna lungă și gri. Vă mulțumim mult pentru petele de culoare și bucurie pe care ni le dăruiți, atât nouă, dar în special pacienților spitalului OncoHelp”, a anunțat asociația pe rețeaua de socializare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.