Patru candidați se „bat” pe cele trei posturi de inspectori școlari adjuncți...

Patru candidați se „bat” pe cele trei posturi de inspectori școlari adjuncți ai județului Timiș. Cine s-a înscris la concurs

6
DISTRIBUIȚI

isj timis

Profesorii din județul Timiș care au dorit să participe la concursul pentru ocuparea funcției de inspector școlar adjunct au putut să-și depună dosarul de înscriere până ieri.


Astfel, după finalizarea perioadei de înscrieri, la sediul Inspectoratului Școlar Timiș și-au depus dosarele patru candidați, care se „bat” pe trei posturi de inspectori școlari adjuncți.

Este vorba despre cei trei inspectori școlari adjuncți care ocupă aceste funcții în prezent, și anume Aurelian Sima, Francisc Halasz și Cornel Petroman, plus Mihaela Dana Petrov, directorul Colegiului Tehnic „Emanuil Ungureanu” din Timișoara.

Concursurile pentru ocuparea celor trei posturi de inspectori școlari adjuncți în județul Timiș vor avea loc în perioada 20 aprilie – 29 mai, la sediul Ministerului Educației. Vă reamintim că și actualul inspector școlar general al județului Timiș, Aura Danielescu, a susținut un astfel de concurs la Ministerul Educației și a reușit să obțină una dintre cele mai mari note din țară. Aura Danielescu a fost singurul candidat pentru acestă funcție.

6 COMENTARII

  1. Ce caută mos Petroman la concurs?Că trebuie să iasă in pensie in câteva luni?Nu i-a ajuns funcția atâția ani?….că veşnic a vrut să fie ca păduchele in frunte,ba inspector,ba director.Veşnic la împărțeală şi la ciolan.Că altceva nu-l interesează.Să facă bine să lase şi pe alții.

  2. Lasa-l , domle, in pace pe Petro, daca e bun, e bun, ce mai ! crezi ca el nu poate lua maxim de puncte ?! O sa-i spulbere pe toti, chiar si pe prietena Dansei, ce mai, doar are experienta! Miha, nu te lasa nici tu, daca Dansa poate, poti si tu, ce mi-e Masloc, ce mi-e Satchinez. Haideti, fetelor, acum ori niciodata ! Si sa vezi cum vor zbarnai toate in scoli, se va atinge paroxismul. Succes, fetele, succes Petro, succes Aurelian =echipa de aur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.