Patru trupe timişorene participă la cea de-a doua ediţie a Galei Blues...

Patru trupe timişorene participă la cea de-a doua ediţie a Galei Blues – Jazz de la Lugoj

0
DISTRIBUIȚI

rockabilAmatorii de blues şi jazz sunt invitaţi la cea de-a doua ediţie a Galei Blues Jazz, care va avea loc în perioada 30 – 31 mai, pe Platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din Lugoj. Manifestarea va debuta sâmbătă, 30 mai, de la ora 19, cu Lucian Crista Quartet din Lugoj (Lucian Crista-pian electric, Cristian Vatan-bas, Tavi Logos- chitară şi Alex Gondoci – percuţie), urmând ca de la ora 20 să cânte timişorenii de la Aquarium Trio (Ion Dorobanţu-chitară, Victor Miclăuş- bas şi Szekeres Ferenc-percuţie) şi, la ora 21 de concertul timişorenilor de la Rockabil (Vali Ivănescu-voce, bas, Bujor Hariga-chitară, Marian Drăghia-chitară şi Petre Prisăcaru-tobe).


Cea de a doua zi a Galei, programată să se desfăşoare duminică, 31 mai, de la ora 19, va debuta cu timişorenii de la Mircea Bunea Trio (Mircea Bunea-chitară, Victor Miclăuş-bas şi Gore Teodorescu-percuţie), urmaţi de arădenii de la Mario& The Teacher (Mario Florecu-percuţie şi Radu Rotaru-clape) şi se va încheia cu trupa de blues-rock timişoreană Ora H (Bujor Hariga-chitară, Bogdan Racz-voce, Adi Văduva-bas, Toni Kuhn-clape şi Lică Dolga-tobe).

“Alegerea pe care am făcut-o, de a organiza Gala în aer liber, chiar dacă , din punct de vedere financiar ne costă puţin mai mult, are menirea de a ajuta la promovarea acestor genuri muzicale, blues şi jazz. Faptul că avem invitate trupe doar din zonă, nu înseamnă că facem rabat de la calitate, talentul nu se măsoară în kilometri. Consider că am invitat, în acest an , la Gală, unele dintre cele mai bune trupe de blues şi jazz din ţară“, ne-a declarat Augustin Bercean, referent la Casa de Cultură a Municipiului Lugoj şi coordonator al evenimentului. Gala va fi prezentată de Viorel Lupu, iar accesul publicului este gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.