Peste 20 de trupe printre care şi Dream Theater concertează la prima...

Peste 20 de trupe printre care şi Dream Theater concertează la prima ediţie a Festivalului I am the rocker

0
DISTRIBUIȚI

dream theaterAmatorii de rock sunt invitaţi în această vară la prima ediţie a Festivalului I am the rocker, un eveniment organizat de Phoenix Entertainment, care programează o serie de concerte cu formaţii cunoscute pe plan internaţional şi în România. Motocicliştii pot veni la faţa locului cu motocicletele și vor avea parte de o intrare specială. Aceștia vor avea parte de un tratament cum se cuvine: vor avea la dispoziție o parcare specială, precum și o “garderobă” special amenajată și securizată unde își pot lăsa cărțile sau celelalte accesorii.


Organizatorii asigură și o zonă de camping pentru doar 9 lei, cu dușuri și toalete incluse, iar în cadrul festivalului apa plată este complet gratuită.
Cele trei scene amplasate la Romexpo vor găzdui show-urile a peste 20 de trupe. Confirmările de până acum includ: Dream Theater, Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Mayhem, Carcass, Skindred, Kamelot, Arkona, Myrath, Terrana, Celelalte Cuvinte, Kempes, Dirty Shirt, White Walls, Goodbye to Gravity, Breathlast, Days of Confusion, Odd Crew Diamonds Are Forever, Kistvaen, Hatemode și Blutrină. În afară de muzică, fanii vor avea o mulțime de activități și de concursuri care să le transforme weekend-ul într-o experiență unică. Așadar, participanții pot pleca acasă cu amintiri de neuitat și premii consistente de la „Beer Championship”, „Best Dressed Rocker (male and female)”, „Most interesting tattoo (male and female)”, „Pogo contest”, „Air guitar contest” si multe alte atractii. Biletele pentru festivalul care va avea loc în 4 – 5 iulie, la Romexpo în Bucureşti, sunt disponibile exclusiv în regim de abonament la prețul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei. Atât abonamentele, cât și biletele pentru parcarea motocicletelor și pentru camping pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.