Peste 5.000 de timișoreni, la plimbare pe două roți pe străzile orașului,...

Peste 5.000 de timișoreni, la plimbare pe două roți pe străzile orașului, în cadrul „Pedalării de Primăvară” FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1255024654">

pedalarea de primavara

Iubitorii mersului pe două roți au demonstrat, încă o dată, că la Timișoara se află cea mai mare comunitate de bicicliști din România. Peste 6.000 de bicicliști de toate vârstele și-au dat întâlnire, în această dimineață, pe platforma Timco de pe strada Circumvalațiunii, de unde au plecat într-o plimbare pe două roți pe străzile orașului, însoțiți de polițiști. Totul în cadrul acțiunii „Pedalarea de Primăvară”, care dă startul evenimentelor marca „Verde pentru Biciclete” desfășurate în acest an.

Copii, domnișoare cochet îmbrăcate, cu coșuri pline cu liliac, lalele sau păpădii, tătici sau mămici cu micuți, tineri, persoane în vârstă sau sportivi au participat la prima pedalare din acest an prin Timișoara. Înainte de a parcurge un traseu de aproximativ zece kilometri, participanții au avut parte de mici suprize pe strada Circumvalațiunii.

„Ne-am așteptat la un număr de 5.000 de bicicliști, dar se pare că am depășit acest prag. Ne bucură acest lucru foarte mult pentru că înseamnă că timișorenii merg din ce în ce mai mult pe bicicletă. Am distribuit numere de bicicletă, baloane, am pregătit câteva premii din domeniul sănătății pentru bicicliști, dar și un atelier de încălzire înainte de pedalare. După ce vom parcurge traseul, ne vom opri în Piața Operei”, ne-a spus Romina Faur, coordonator al campaniei „Verde pentru Biciclete”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.