Pilot de avion reținut de poliția din Londra după ce asupra sa...

Pilot de avion reținut de poliția din Londra după ce asupra sa s-au găsit cuțite

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-454689091">

bord avion

Poliția a arestat un pilot căruia i s-au găsit cuțite în bagajul de mână într-un moment în care se pregătea să se îmbarce într-un avion care efectua o cursă de la Londra la Hong Kong, relatează Agerpres.

Pilotul, a cărui identitate nu a fost precizată, a fost arestat cu circa o oră înainte de a pilota, sâmbătă seara, un avion Boeing 777 al Cathay Pacific cu 250 de pasageri la bord, a informat poliția.

Zborul CX254 a plecat duminică după-amiază cu 16 ore întârziere, aterizând în Hong Kong luni dimineață, a precizat Cathay Pacific.

Poliția a precizat că pilotul, despre care susține că are 61 de ani, a fost reținut ‘sub suspiciunea de posesie a unei arme ofensive într-un loc public’.

El a fost eliberat pe cauțiune, fiind obligat să se prezinte la o secție de poliție luna viitoare, în timp ce investigația poliției este în curs.

1 COMENTARIU

  1. Ce se va intampla cu bacsisul? El va fi introdus in nota de plata la restaurant etc.obligatoriu
    dupa care mai trebuie sa mai dai inca un bacsis suplimentar.
    Este o masura pompieristica fara sens care produce confuzie in domeniul serviciilor.
    Referitor la TVA daca macar 1% din acesta se va returna cumparatorului, trimestrial, anual la bonurile eliberate la cumparare, toti romanii ar cere bon si cand achizitioneaza un pachet de tigari.
    Statul ar ajunge la o colectare de cel putin 90% a TVA-lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.