PNL Timiş, BUCUROS de necazul PSD. Ce veste proastă are Marian Vasile...

PNL Timiş, BUCUROS de necazul PSD. Ce veste proastă are Marian Vasile despre excluderea lui Sorin Cociobea din CJT, anunțată de social-democrați

0
DISTRIBUIȚI

marian vasile (2)

Liberalii din Timiș sunt bucuroși că fostul pesedist Sorin Cociobea a ales calea independenței în Consiliul Județean Timiș.

Săptămâna trecută, Cociobea anunța în plenul CJT că renunță la calitatea de membru PSD, declarând ulterior că prin plecarea din formațiunea condusă la nivelul județului Timiș de ministrul Comunicațiilor, Sorin Grindeanu, a scăpat de cancer.


Mână dură, PSD Timiș a decis excluderea lui Cociobea din partid, pregătind urgent actele pentru ca acesta să fie exclus și din rândul consilierilor județeni, prin retragerea sprijinului politic.

Se pare, însă, că operațiunea social-democraților e însă sortită eșecului. Întrebat cum va vota PNL la ședința de plen la care se va discuta demiterea lui Cociobea, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, liberalul Marian Vasile, a declarat pentru PPRESSALERT. Ro că „o decizie în acest sens nu a fost luată, deocamdată, de către conducerea PNL. Grupul PNL va verifica dacă toate procedurile administrative au fost îndeplinite pentru vacantarea postului. Din punct de vedere politic pot să precizez că PNL a luat la cunoştinţă cu satisfacţie că domnul Cociobea a realizat care este esenţa politicii PSD. La fel cum au realizat şi cetăţenii judeţului Timiş la alegerile prezidenţiale. Probabil domnul Cociobea va rămâne consilier judeţean declarat independent, având în vedere că excluderea sa din rândul consilierilor judeţeni nu poate fi făcută legal, deoarece legea spune că aceşti consilieri pot să fie înlăturaţi doar de pe lista de pe care au candidat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.