Primarul Nicolae Robu anunţă plantarea a 2.000 de copaci în Timişoara. Care...

Primarul Nicolae Robu anunţă plantarea a 2.000 de copaci în Timişoara. Care e cifra ULUITOARE a celor tăiaţi

1
DISTRIBUIȚI

robu despre vizita dna la primarie01_resize

Vești bune pentru timișorenii care iubesc natura, dar și pentru toți cei care au protestat împotriva tăierilor de copaci pe care municipalitatea timișoreană le-a făcut. Primarul urbei de pe Bega, Nicolae Robu, susține că este în topul iubitorilor de copaci și că acțiunile pe care le are în vedere în următoarele zile îl vor plasa și mai sus în clasament. Mai exact, Robu a declarat că „am cerut ieri Direcţiei de Mediu să identifice pe raza municipiului locuri pentru plantarea a 2.000 de copaci.


La această scală lucrăm. Primii doi ani şi jumătate am plantat 3.900 de copaci. Evident că unora care nu au fost în stare să facă nimic în viaţa lor li se pare că nimeni nu poate şi spun că acesta este un lucru imposibil. Am prezenat lista cu străzi şi copaci. Această informaţie este verificabilă. Timişoara are nevoie de copaci. Eu m-am angajat să fac ca în Timişoara să fie mult mai mulţi copaci decât au fost la începutul mandatului meu‚ îmi sunt dragi copacii”.

Edilul susține că în mare parte copacii au tăiat fiindcă era șubrezi, plantați pe rețele de utilități sau pentru că încurcau amenajări importante de făcut în oraș. „O bună parte dintre copacii care au fost îndepărtați au reprezentat și vegetație spontană care a crescut cum a dat Domnul”, a conchis Robu. Mai mult, primarul spune că are și o statistică a copacilor care au fost tăiați. Cifra este una uluitoare. Edilul a explicat că „nu am tăiat mai mult de 150 de copaci, dar sunt obișnuit să fiu criticat. Mergem mai departe, așa e viața. Nimeni nu apludă când se plantează un copac, dar dacă se taie, e mare circ”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.