Nicolae Robu, atac „subțire” la adversarii politici. Ce spune despre candidatura pentru...

Nicolae Robu, atac „subțire” la adversarii politici. Ce spune despre candidatura pentru un nou mandat de primar

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu 200

Primarul Nicolae Robu a comentat astăzi, fără a face nominalizări, vizavi de atacurile la care este supus de adversarii săi politici. În cadrul conferinței de presă de la PNL Timiş acesta a spus că „se pare că pe unii i-a apucat disperarea că peste un an vor fi alegeri şi nu au oamenii cu ce să iasă, nici realizări, nici oameni care să inspire încredere”.

Întrebat dacă se referă la atacul dur lansat de președintele executiv interimar al PSD Timișoara, Sebastian Răducanu, Nicolae Robu a spus că „şi el are funcţie în PSD? Habar nu am, ştiu că Grindeanu e preşedinte interimar, după ce a fost schimbat din funcţie Titu Bojin.


Eu sunt preocupat în plan administrativ de Timişoara şi în plan politic de PNL. În rest nu mă interesează ce face PSD, nici cine îl conduce”.

Cât despre neînţelegerile din PSD Timișoara, unde președintele Florin Bîrsășteanu susține că PSD va duce o luptă grea pentru fotoliul primarului Nicolae Robu, în vreme ce Răducanu crede că atât Bîrsășteanu cât și ministrul Comunicațiilor Sorin Grindeanu ar fi candidați serioşi în lupta pentru Primăria Timișoara, Robu spune că nu se amestecă. Mai mult, primarul nici nu vrea să spună dacă va candida pentru un nou mandat în fruntea muncipalității timișorene.

„Nu am luat o hotărâre. Nu ştiu în ceea ce priveşte candidatura mea, mai e de cugetat. Nu îmi fac griji, toate sondajele arată că nu va fi nicio problemă. Nu spun nici că voi candida, nici că nu candidez, nu e luată decizia” a detaliat edilul.

1 COMENTARIU

  1. bravo rrobisor nici la bocsig nu ai mai castiga nimic, pentru ca s-a lamurit lumea: gara sparta! comportamentul dezinhibant demonstreaza cu nu ai scoala ci doar diplome, ca si leantza-academiceana! asa l-a caracterizat prietenul funerarul basist pe rrobisor profesor universitar fara lucrari valoroase! (Scrisoare deschisă adresată primarului Timișoarei, domnului Nicolae Robu)!!
    http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&ved=0CEcQFjAI&url=http%3A%2F%2Fdebanat.ro%2F2014%2F05%2Fdialog-la-distanta-robu-funeriu-unul-cu-marsaviile-altul-cu-prostii%2F&ei=9BVDVdblC4rPaMr8geAK&usg=AFQjCNEFZbVcjZmsb1QCJ2bjT0M1O4vZ-g&bvm=bv.92189499,bs.1,d.bGg&cad=rja

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.