Nicolae Robu trece la următorul nivel în auto-promovare. Vezi ce făcea ieri...

Nicolae Robu trece la următorul nivel în auto-promovare. Vezi ce făcea ieri în timpul perchezițiilor DNA la primărie VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

youtube nicolae robu comedie 1

În perioada în care DNA făcea percheziţii la Primăria Timişoara legate de retrocedările din urbea de pe Bega, primarul Nicolae Robu a găsit o nouă modalitate de a-şi transmite mesajele fără ajutorul ziarelor şi a televiziunilor locale.

După ce a brevetat emiterea comunicatelor de presă pe Facebook şi după ce a contractat o televiziune locală care să filmeze plenurile Consiliului Local Timişoara, edilul urbei de pe Bega a găsit un nou mod de a comunica. Ieri, cu ocazia anunţului că se reiau lucrările la pasjaul rutier de la Michelangelo, edilul a postat pe Facebook textul comunicatului de presă. La final, acesta a postat şi un clip video în care citește respectivul comunicat.

„A ÎNCEPUT NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ LA MICHELANGELOR !
SUNTEM ÎN LINIE DREAPTĂ! Ieri, 27.04.2015, am emis ordinul de reluare a lucrărilor la subpasajul Michelangelo, începând de astăzi, 28.04.2015, pentru efectuarea operaţiilor de hidroizolare în partea acoperită, cu termen de finalizare de 10 zile calendaristice, deci: până în 07.05.2015, inclusiv. Reamintim că lucrările la acest obiectiv au fost sistate la începutul lunii decembrie 2014, datorită condiţiilor meteo devenite necorespunzătoare pentru operaţiile tehnologice rămase de executat, condiţii care abia de acum încolo sunt prognozate ca urmând să fie corespunzătoare.


Menţionez că, după realizarea hidroizolaţiei, voi emite ordinul de începere a ultimelor lucrări ce vor fi, la acel moment, rămase de efectuat, anume: a lucrărilor de asfaltare şi marcare a carosabilului din pasajul propriu-zis. Termenul de execuţie a acestor lucrări va fi de asemenea de 10 zile calendaristice”, spune textul comunicatul citit chiar de primar pe canalul său de Youtube.

Astăzi, edilul a mustrat presa locală că nu a sesizat noua modalitate de comunicare şi a spus că şi-a cumpărat un telefon nou cu care se filmează şi că respectiva filmare a luat doar câteva minute. Întrebat de PRESSALERT. ro de ce este necesar să comunice şi de această manieră mesajele, edilul a spus că „poate unii doresc să mă asculte şi aşa”. Interesant este faptul că videoclipul este încadrat la categoria „comedie”, pe Youtube.

3 COMENTARII

  1. bravo! ce evolutie fantastica, rrobu! dar la brutariee sau balamuc nu-si face rrobu vreo poza sau un film cu mimozele dupa el si vopsindu-si latele cu gel estompator!

  2. Intrebare…si ce ati fi dorit sa faca? DNA a venit sa ridice niste documente nicidecum sa faca perchezitii. Din cate stiu eu, tot ce se ridica se ia pe baza de proces-verbal, se numeroteaza filele, etc… asa se explica timpul cat au stat in institutie. Ziarul dvs ne trateaza pe toti ca pe ultimii prosti si ne dezinformeaza zilnic. Halal ziaristi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.