Primarul Nicolae Robu își petrece Sărbătorile Pascale în Rhodos, din nou alături...

Primarul Nicolae Robu își petrece Sărbătorile Pascale în Rhodos, din nou alături de omul de afaceri Dumitru Dinulescu. Cum s-a lăudat pe Facebook VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

nicolae robu rhodos

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a plecat din nou în concediu în afara țării. După vacanța în Dubai, edilul șef s-a decis, de data aceasta, să-și petreacă Sărbătorile Pascale în Rhodos. În urmă cu două zile, Nicolae Robu a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu el realizată la malul mării. Se pare că și acum primarul Timișoarei a plecat în concediu alături de familie, dar și de omul de afaceri Dumitru Dinulescu, vicepreședintele PNL Timiș, patronul firmei Dinu Instal SRL, abonată la contractele cu fonduri publice, care l-a însoțit și în Dubai, Mamaia, Ibiza sau Thailanda.

„Pe malul mării atât de dragi mie, de data asta, pe insula Rhodos”, a scris Nicolae Robu pe rețeaua de socializare în postarea în care apare și fotografia realizată în Grecia.


Totodată, primarul Timișoarei a postat și câteva versuri care-i aparțin lui Eusebiu Camilar, pentru care a compus melodia „Ca marea” pe când se afla în Ibiza în concediu, anul trecut, dar și un link spre videoclipul piesei de pe YouTube, unde scrie că melodia este compusă de „primarul Timișoarei, Nicolae Robu”.

Vă reamintim că, în urmă cu câteva zile, PRESSALERT.ro a dezvăluit că ultimul concediu petrecut de primarul Timişoarei în Dubai a însemnat achitarea de către municipalitate a unei facturi enorme pentru apelurile telefonice în roaming şi pentru traficul de date de pe telefonul mobil de serviciu al liberalului Nicolae Robu. Astfel, Primăria Timişoara a plătit doar pentru traficul de date şi apeluri telefonice în roaming din Serbia şi Emiratele Arabe Unite de pe mobilul lui Robu peste 3.200 de euro. De altfel, un internaut i-a atras atenția primarului Robu că mai bine spunea „Hristos a înviat! Asta ne-am fi așteptat să vedem de la Dvs. Că vă lăbărțați ca marea, e treaba Dvs. Paște fericit și atenție la roaming, ne cam costă”.

3 COMENTARII

 1. e legal?
  e moral?
  domnu primar cand s-a pus problema de acordarea unor drepturi pentru o anumita categorie de bugetari a zis ca este legal dar nu este moral sa LE ACORDE
  BRAVO ROBU
  din banii nostri……….

  • @cetatean-am impresia ca faci referire la norma de hrana pt politia locala.Daca e asa il sustin pe Robu.Nici politisti nu sunt si chiar nu e moral sa platesti putorile locale ce nu-si justifica existenta!

 2. Robu foloseste o masina platita de actionarii de la Retim si din banii luati din pensia de 360 de lei a unui bolnav psihic care in perioada pentru care i se pretind banii respectivi era internat in spital
  Omul acesta era internat din 2011 in Spitalul Jebel iar Retimul ii pretindea taxele de salubrizare pentru Timisoara in luna iunie 2013. Bolnavul s-a externat din spital abia in octombrie 2013.
  Sa iti iasa pe nas robule masina !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.