Primarul Nicolae Robu, răspuns SURPRIZĂ la dezvăluirea că finanţarea ACS Poli este...

Primarul Nicolae Robu, răspuns SURPRIZĂ la dezvăluirea că finanţarea ACS Poli este aproape identică cu cea a echipei patronate de Marian Iancu

0
DISTRIBUIȚI

nicolae-robu-poli

După consilierul local PSD Timiș, Alfred Simonis, care a fost considerat un om mult prea neînsemnat de către primarul Nicolae Robu pentru a primi un răspuns vizavi de acuzațiile lansate la PRESSALERT LIVE, unde Simonis și-a exprimat părerea că edilul urbei de pe Bega ar fi în conflict de interese pentru că a primit mașină și telefon de serviciu de la RETIM, a venit rândul avocatei Carmen Obârșanu să aibă parte de același tratament. Invitată la PRESSALERT LIVE avocata a dezvăluit că finanțarea ACS Poli este aproape identică cu susținerea financiară a echipei conduse de Marian Iancu.

„La articolul 5 privind activitatea financiară a asociației se spune că se vor pune la dispoziția municipiului Timișoara toate documentele legate de sumele alocate.


Justificarea cheltuielilor legate de actul competițional se va realiza numai prin acte justificatoare. Acestea vor fi verificate printr-o comisie”, a citit invitate din proiect. După ce a subliniat că de fapt nimeni nu poate obține detalii legate de finanțarea ACS Poli sau mai exact de modul în care sunt cheltuiți banii, Obârșanu a spus că „singurul reprezentant al primăriei este Profesor Doctor Inginer Nicolae Robu, primarul Timişoarei. Nu găsiți nicăieri ceea ce a decis forul legislativ al Consiliului Local. (…) Nu e o eroare, că aici e vorba de banul public, eu vă spun că e cu intenție”, a spus Carmen Obârșanu. De asemenea, avocata a susţinut că în actul constitutiv nu apare niciunde obligaţia, prevăzută prin hotărârea de consiliu local de înfiinţare a comisiei, care să verifice modul de folosire a banilor, obligaţie care-i revine primarului.

Întrebat cum comentează acuzațiile lu Obârșanu, care a fost prima persoană care a condamant ca ilegală finanțarea FC Politehnica Timișoara făcând o plângere penală în acest sens, Robu a spus că „alte întrebări dacă aveți, că chiar nu îmi pierd vremea să comentez ce spune această persoană”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.