Primarul Nicolae Robu „a rezolvat” problema cablurilor din Timișoara, printr-un nou ATAC...

Primarul Nicolae Robu „a rezolvat” problema cablurilor din Timișoara, printr-un nou ATAC la independenţa presei. Ce apel a lansat

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu 216

Pe lângă operatorii de servicii care nu și-au mutat cablurile în subteran și jurnaliștii care au scris că edilul vrea să lase timișorenii fără utilități prin tăierea cablurilor au ajuns să îl supere pe primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

„Mă așteptam să văd cu totul altă abordare din partea dumneavoastră. Nu o luați ca pe o critică, ci ca pe o împărtășire a modului în care eu am receptat ce s-a scris. Dacă citiți titluri, putem constata că presa locală e mulțumită de cabluri. (…) Vreau ca astfel de servicii să fie oferite, dar să fie servicii de calitate. Eu nu cred că timișorenii să fie mulțumiți să vadă pe străzile pe care ei locuiesc așa ceva. Eu locuiesc la perferie, pe strada Mareșal Constantin Prezan, iar eu şi vecinii mei suntem sătui să vedem mănunchiuri de cabluri.


Ne dorim cu toţii să avem în continuare servciile de televiziune și internet”. Deşi a criticat presa, edilul nu a putut preciza câte amenzi au fost aplicate până acum, nici care va fi data limită până la care intrarea în legalitate va fi permisă fără amenzi.
„Nu sunt pregătit să vă spun câte amenzi am dat. Eram în Piața Libertății și a venit la mine un domn care mi-a spus că este de la UPC și care urmare a acelei intervenții a primit sarcina să facă verificări în tot orașul să continue mai accentuat acțiunea de ducere a cablurilor de fibră optică în subteran că ei nu sunt de acord să fie tot căblăraiul acesta prin aer. (…) Toate pot fi tăiate problema este una foarte serioasă, eu cred că toți timișorenii își doresc un oraș mult mai frumos. Avem obligația să îl facem mai frumos decât este prin acest proces de înfrumusețare. Avem obligația să ducem calurile de toate felurile în subteran. Fac un apel către toți operatorii să își ducă toate cablurile în subteran. Nu cred că este nimic deplasat din partea primarului Timișoarei ca în 2015 să ajungă să vorbească despre măsuri ferme radicale în raport cu ei care refuză să se conformeze unor hotărâri vechi. Eu sper că nici funizorii de astfel de servicii nu-și doresc tăierea cablurilor. Dacă va fi să se întâmple, va fi vina furnizorilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.