Primarul Nicolae Robu s-a SUCIT din nou. Cum a ajuns, din mare...

Primarul Nicolae Robu s-a SUCIT din nou. Cum a ajuns, din mare critic, LĂUDĂTOR al fraţilor Cristescu

4
DISTRIBUIȚI

robu mana 1

Din cel mai fervent critic al fraţilor Emil şi Marius Cristescu, primarul Nicolae Robu a devenit un susţinător al proiectelor promovate de cei doi oameni de afaceri din Timişoara. Astăzi, în plenul Consiului Local Timișoara, aleşii locali au votat un proiect care reglementează un Plan Urbanistic Zonal în zona Baader.

Proiectul intitulat „Aprobarea Planului Urbanistic Zonal – Locuințe colective, servicii și comerț str. Titan – str. Baader” a fost votat, marți, de toți cei 20 de consilieri locali prezenți la plen.


Deși înălțimea clădirilor prevăzute în proiect este de până la 15 etaje, arhitectul șef Ciprian Cădariu a spus că acestea se încadrează în PUG.

Primarul Nicolae Robu a lăudat iniţiativa fraților Cristescu și a spus „cred că este un PUZ bine închegat. Cred că Timișoara trebuie să iasă din inhibiția privind înălțimea. Sper ca în curând să se poată lansa un nou proiect, în aceeași zonă, la care PUG prevede o nouă abordare urbanistică. V-aș ruga să votați și să ne bucurăm că există investitori din Timișoara”.

Beneficiarii proiectului vor fi frații Cristescu, care controlează firma Bega Group, iar clădirile vor fi ridicate de firma arădeană SC Ared Management.

Vă reamintim că, în urmă cu câteva luni, edilul șef îi critica dur pe fraţii Cristescu, spunând că „Timișoara nu ar fi ajuns în situația de a necesita abordarea în forță la care am recurs eu dacă Ciuhandu și Grindeanu și-ar fi făcut datoria. Ori, pentru oraș, ei N-AU FĂCUT NIMIC ANI ÎN ȘIR! Acum, aceiași oameni de nimic vor să pună din nou mână pe oraș, în asociere cu bine-ştiuţii de toată lumea frați Cristescu. Nu mă voi lasă intimidat și voi luptă cu toate mijloacele legale împotrivă acestor oameni de nimic!”.

4 COMENTARII

  1. Eu fac legatura intre sedinta CLMT din 3 martie 2015 cind omul fratilor Cristescu viceprimarul Traian Stoia a votat hotararea propusa de Robu si Cojocari ca din bani publici sa se plateasca aparatorul celor ce au fraudat 9 milioane de euro varsindu-i in conturile lui Iancu cu sedinta CLMT de azi cind Robu i-a laudat pe fratii Cristescu.
    Vedeti ca peste doua zile va avea loc procesul care trebuie sa transeze litigiul fraudarii bugetului CLMT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.