Proaspăta soție a studentului criminal de la Medicină se mândrește cu bărbatul...

Proaspăta soție a studentului criminal de la Medicină se mândrește cu bărbatul ei pe rețelele de socializare. Ce spun prietenii ucrainencei

3
DISTRIBUIȚI

inna kalioglo

Ina Kalioglo, soția de 22 de ani a criminalului de la Medicină, Sergiu Florea, se laudă cu iubitul pe Facebook. E a postat o fotografie de cuplu, în care e ținută în brațe de soțul ei, iar în fundal e scris mesajul „Dragostea nu a pieri niciodată”.

„Nu am bogății, resurse, speranțe, dar alături de tine sunt cea mai fericită ființa din lume”, scrie noua doamnă Florea, pe Facebook, unde a postat o fotografie cu ea și noul ei soț, criminal.

Ucraineanca din Novoselskoe are toate șansele să obțină cetățenie românească și pașaport de UE prin această căsătorie, considerată de unii din prietenii ei de pe rețeaua de socializare drept o mișcare strategică.


Imediat după ce a afișat fotografia cu soțul ei, „gurile rele” au ținut să puncteze exact acest aspect, însă tânăra asigură pe toată lumea că între ea și Sergiu e doar dragoste adevărată.

Sergiu Florea a fost condamnat la 20 de ani de detenție, alături de iubita lui din studenție, Carmen Bejan, după ce, în vara lui 2009 l-au omorât cu lovituri de cuțit în inimă pe Trufu Schrott, un șef de clan țigănesc în vârstă de 65 de ani, cu care tânăra se înțelesese să întrețină relații sexuale contra cost. Cei doi nu s-au înțeles asupra unei partide de sex oral, iar de aici a degenerat scandalul. După ce l-au ucis pe bărbat, Sergiu și Carmen, i-au tăiat membrele și plănuiau să ardă cadavrul în mașina cu care acesta venise la întâlnirea romantică.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.