Problemele de la Liceul Loga, rezolvate. Cine sunt cei care îl dezinformează...

Problemele de la Liceul Loga, rezolvate. Cine sunt cei care îl dezinformează pe primarul Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

loga in mizerie08_resize

După constructorii de la Liceul „Nikolau Lenau”, şi cei de la Liceul „C.D. Loga” par să îşi fi rezolvat problemele cu Primăria Timişoara. Dacă compania Kasdum a stopat lucrările de la Lenau din cauza problemelor la parchetul şi liftul care trebuiesc instalate în clădire, cei de la Constructim spun că Primăria Timişoara a refuzat să deconteze lucrările la acoperiş, efectuate deja.

„Ideea pe care am preluat-o de la constructorul Liceului Lenau a avut un efect pozitiv, aș spune mult peste așteptările noastre.


În cursul zilei de astăzi am fost convocat la cabinetul domnului Primar Nicolae Robu pentru a-i prezența în detaliu punctul nostru de vedere cu privire la decizia de a sista lucrările și la acest liceu. Nu întru în amănunte și detalii tehnice, dar după o discuție de mai bine de două ore cu domnul primar și domnul arhitect Cadariu, am identificat toate problemele care au dus la această hotărâre. În urma discuțiilor purtate am luat decizia să deblocăm această situație și ca fiecare dintre părți să acționeze prompt și eficient pe problemele care-i revin. Cea mai gravă problemă este că pe șantierul de la Liceul Loga nu mai există de ceva vreme proiectant. Dl. Primar Nicolae Robu s-a angajat să rezolve cât mai urgent posibil această piedică pentru a putea relua lucrul. În aceste condiții noi ne-am luat angajamentul să finalizam proiectul până în data de 15.09.2015 pentru că elevii care învață la cel mai tare liceu din Timișoara, să înceapă școală în condiții cât mai bune”, au scris cei de la Constructim pe Facebook.

Mai mult, aceştia au spus şi că primarul Nicolae Robu este „dezinformat de angaţii din primărie cu privire la problemele din șantier”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.