Puștiul care a devenit „spaima magazinelor”, prins de polițiști. Ce prejudiciu a...

Puștiul care a devenit „spaima magazinelor”, prins de polițiști. Ce prejudiciu a provocat, împreună cu complicii săi

0
DISTRIBUIȚI

hot

Un copil care a pus pe jar patronii de magazine din Timișoara a fost prins de polițiști. Acesta devenise spaima mini-market-urilor de la parterul blocurilor, pentru furturile comise. Poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au identificat pe minorul de 16 ani, bănuit că, împreună cu alte 3 persoane, ar fi comis mai multe furturi din societăţi comerciale pe raza municipiului.

Potrivit polițiștilor, acoliții copilului aveau între 20 şi 26 de ani.


„În fapt, în perioada noiembrie 2014 – ianuarie 2015, bănuiţii ar fi sustras articole vestimentare din mai multe societăţi comerciale, pe care ulterior le-ar fi valorificat, cauzând un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei. Din cercetări a reieşit că, aceştia ar fi sustras bunurile fie cu ajutorul unor dispozitive improvizate pentru scoaterea elementelor de siguranţă prinse pe haine, fie cu dispozitive de bruiaj al sistemului de alarmare instalat la punctele de acces în societăţi”, a informat biroul de presă al Poliției Timiș.

Pe numele celor trei, magistraţii au emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar ieri a fost descoperit și puștiul de 16 ani. Faţă de acesta s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Cei 4 sunt bănuiţi de comiterea a peste 20 de  spargeri. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.