Reacţia SFIDĂTOARE a primarului Nicolae Robu, acuzat că ar fi în conflict...

Reacţia SFIDĂTOARE a primarului Nicolae Robu, acuzat că ar fi în conflict de interese, după ce a primit maşină şi telefon de serviciu de la compania RETIM

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu 216

Consilierul local PSD Timiş, Alfred Simonis l-a atacat dur pe primarul Nicolae Robu, acuzându-l de conflict de interese. Invitat al emisiunii PRESSALERT LIVE acesta a spus că facturile de roaming ale edilului Nicolae Robu acumulate în concediile acestuia arată o completă lipsă de bun-simţ.

Cât despre mutarea facturii telefonului primarului pe RETIM şi faptul că acesta a primit o maşină de serviciu din partea companiei Simonis a spus că „CL este acţionar la Retim.


Voi face o interpelare să aflu de ce a fost acceptat ca numărul şi maşina să fie transferate fără să ne întrebe nimeni, ca şi aleşi locali şi acţionari. Mi se pare că domnul primar este în conflict de interese. (…) O societate care are jumătate din procente acţionari privaţi oferă primarului o maşină de serviciu şi un telefon, deşi are contract cu primăria. Ce s-ar fi întâmplat dacă Rogera ar fi oferit o maşină de serviciu? Mi se pare aberant. Din punctul meu de vedere este ilegal. Cu siguranţă este un conflict de interese şi cred că poate fi chiar mai grav de atât”, a spus Simonis. Pus faţă în faţă cu ipoteza de a face şi o sesizare către organele competente, invitatul a menţionat că se va consulta cu persoane specializate, după care va lua o decizie.

Întrebat dacă crede că se află în conflict de interese pentru că a primit o maşină de serviciu de la RETIM şi recent şi-a transferat factura telefonică pe aceeaşi societate, edilul Nicolae Robu a răspuns nervos: „Chiar credeţi că eu cobor la nivelul la care să răspund unul astfel de personaj?!”

1 COMENTARIU

  1. rusinika rrobulet! nu pentru escapadele tale extravagante au murit tineri pe treptele Catedralei in Dec.’89, cand tu proslaveai asc-pcr, pentru ca ai fost cel mai mare student nomenclaturist, presedintele asociatiei studentilor bolsevici din Politehnica, pentru ca aveai orrigine sanatoasa de la bocsig si mult mult tupeuu ca si acum! semeni ff mult cu ceausescu-iliescu-basescu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.