Reamintește-ți copilăria! Ce concurs inedit pune la cale un grup de bănățeni...

Reamintește-ți copilăria! Ce concurs inedit pune la cale un grup de bănățeni și cum poți participa și tu

0
DISTRIBUIȚI

Screen Shot 2015-04-10 at 21.43.50V-ați gândit vreodată cât de simplă și distractivă era viața când erați copii? În cazul în care tânjiți după clipele în care, fără griji și fără stres, nu va gândeați decât la bătutul mingii pe stradă cu prietenii, la sărit coarda, la depistat cele mai neașteptate colțuri pentru ascuns… ei bine acum puteți să vă retrăiți copilăria.

La Anina, în județul Caraș Severin, are loc prima ediție a evenimentului Căƒruț-LINE, pe 25 aprilie. Organizatorii s-au gândit că e momentul să ne reamintim copilăria, să arătăm copiilor din zilele de astăzi cum se distra „generatia cu cheia de gat” și au pus la cale o cursă de căƒrucioare cu rulmenți. Pentru asta ei pun la băƒtaie o pantă destul de abruptă, un kit de construit „bolidul” și multă voie bună.


Taxa de participare este de 50 de lei, iar înscrierea se face prin trimiterea unui mail pe asociatiaadrenaline@gmail.com cu nume, prenume, număr de telefon, mărime tricou (S/M/L) și numele echipei.

Cum se desfășoară concursul: La ora 9.00, participanții se întâlnesc pe strada Clopotelor 22, în Anina. După o mică ședința se apucă de… joacă. Fiecare concurent trebuie să-și facă singur „bolidul” cu sau fără ajutorul organizatorilor. O să fie o ladă de unelte (primul sosit, primul servit) de unde fiecare își ia ce are nevoie.

La 15.00 fix participații trebuie să fie deja la baza pantei. Urmează prima probă, „Greu la deal”.. Primul care ajunge sus și se pune pe căruț (prima poziție) primește 100 de puncte, iar punctajul scade cu câte 1 punct în funcție de poziția ocupată; A două probă – „€˜Hai la vale”: primul care trece linia primește 100 puncte, iar punctajul scade cu câte 1 punct în funcție de poziția ocupată; A treia probă – „Cupa și Campionatul”: festivitatea de premiere, focul de tabără și petrecerea au loc seara, după ora 21.00.

Vârstă minima de participare este de 18 ani. Persoanele care au mai puțin de 18 ani pot participa doar însoțiți de către un părinte care semnează în prealabil o declarație prin care își da acordul pentru participarea minorului la concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.