Redeschiderea sezonului de petreceri cu Me & Her, două artiste prezente în...

Redeschiderea sezonului de petreceri cu Me & Her, două artiste prezente în premieră la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

meher

Amatorii de petreceri din Timişoara au parte de un nou eveniment care va aduce în premieră în oraşul nostru două artiste considerate de specialiştii genului gen „next rising star“.


Cele două artiste care alcătuiesc proiectul muzical Me & Her vin din două culturi diferite: Phuong este o elveţiancă născută în Vietnam iar Jen provine din Germania de Est. Împreună reuşesc să le ofere amatorilor de dans linii de bass cât se poate de groovy, ritmuri ingenioase şi linii melodice superbe, seturile lor fiind caracterizate de influenţe din întreaga lume.
Piesele lor au apărut pe diverse compilaţii cum ar fi Bloomingdale 2014, Kitties Go Deep Vol2, B. for Ibiza, sau Defected In The House Amsterdam 2014. Pentru luna mai a cestui an, cele două artiste au programat lansarea unui nou E.P. care poartă numele de Fallen Angelv Evenimentul Calling The Summer, care va marca redeschiderea sezonului de petreceri din Toniq Bar, va avea loc în data de 1 mai. În deschiderea lor va mixa Vali Florea, iar ora de începere este 22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.