Regizorul Ion Ardeal Ieremia despre administraţia Robu: „În momentul în care tu...

Regizorul Ion Ardeal Ieremia despre administraţia Robu: „În momentul în care tu vrei să controlezi tot, e un semn de nepricepere”. Cum sunt neglijate investiţiile de actuala conducere a oraşului VIDEO

4
DISTRIBUIȚI

ion ardeal ieremia 1

Suma de 3.200 de euro cheltuită de primarul Nicolae Robu pe roaming în concediul din Dubai, continuă să stârnească reacţii de dezaprobare. Invitat în această seară la PRESSALERT LIVE, regizorul Ion Ardeal Ieremia a comentat că „nu ştiu dacă era necesar să pleci în concediu dacă era nevoie să vorbeşti de 3.200 de euro la telefon. Dacă ai atâta treabă, hai mai bine să stăm în birou”.

Regizorul a mai adăugat şi că momentan, în opinia sa, Timişoara este un oraş în moloz.


„Sunt un biciclist obsedat. Eu zilnic mă duc cu bicicleta peste tot. Înţeleg că toate aceste investiţii foarte utile pe care Timişoara le-a inaugurat sunt date în folosinţă, dar sunt lăsate în cea mai cruntă paragină prin noroi, prin moloz, în jeg. Eu cui să spun toate astea?”, a declarat Ieremia.

Revenind la subiectul banilor cheltuiţi de edil pe roaming, invitatul a opinat că, de fapt, la mijloc ar fi vorba de lipsa de încredere a edilului în oamenii din subordinea sa, dar şi de incapacitatea acestuia de a-şi închega o echipă performantă. „Ştiţi că e o boală a managementului românesc să vrei să controlezi tot şi atunci nu delegi pe nimeni să facă munca ta. Este una din erorile pe care managerii români le fac. Dacă ei controlează tot, la un moment dat vor muri de treabă, de stres. În momentul în care tu vrei să controlezi tot e un semn de nepricepere. Vrem să meargă bine treaba şi stăm cu ochii pe tot şi avem senzaţia că dacă ne uităm în altă parte merge prost treaba. Important e să cultivi oameni care să înveţe ce e important pentru tine şi cum să facă asta. (…) Trebuie să îşi clădească încrederea în oameni. În cei din subordine” a spus regizorul.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

4 COMENTARII

  1. Domnul regizor e foarte bland cu primarul stie tot, nu mai credem de mult timp ca e vorba de neincredere in ceilalti, ci doar de un comportament deviat de tip ”cultul personalitatii”, dupa cum deja a spus cineva aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.