Șansă FABULOASĂ pentru cercetătorii timișoreni. Cum pot câștiga un premiu de 100.000...

Șansă FABULOASĂ pentru cercetătorii timișoreni. Cum pot câștiga un premiu de 100.000 de dolari dacă se înscriu la un concurs inedit

0
DISTRIBUIȚI

student

Cercetătorii de la Universitatea Politehnica din Timișoara, și nu numai, sunt invitați să se înscrie într-o competiție inedită, organizată de o mare companie IT, la finalul căreia pot câștiga un premiu fabulos. Vorbim despre concursul de proiecte Bell Labs Prize, care se adresează tinerilor cercetători din întreaga lume din domeniul Tehnologia Informației și Comunicațiilor (rețele de comunicații, codificare, compresie, criptografie, matematică, wireless, sustenabilitate, cloud, etc.).

Participanții vor avea posibilitatea de a colabora cu cercetători din cadrul laboratorului Bell, dacă vin cu o idee de proiect dezvoltată în maxim 250 de cuvinte, în care să puncteze gradul de inovare, valoarea tehnică, fezabilitatea și impactul acesteia asupra mediului de afaceri.

„Cercetătorii care se califică pe primele trei poziții vor primi premii în bani: 100.000 de dolari pentru locul I, 50.000 de dolari pentru locul II și respectiv 25.000 de dolari pentru locul III.


De asemenea, universitatea din care face parte câștigătorul locului I va primi un premiu în valoare de 100.000 de dolari. Termenul limită pentru depunerea ideii de proiect este 22 Aprilie”, transmit reprezentanții Universității Politehnica din Timișoara.

Mai multe informații despre competiție se găsesc AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.