SCANDALOS Primarul Timişoarei face sondaj de opinie pe Facebook pentru a pune...

SCANDALOS Primarul Timişoarei face sondaj de opinie pe Facebook pentru a pune în discuţie libertatea de exprimare a jurnalistului Dragoş Boţa

8
DISTRIBUIȚI

robu (8)

Dezvăluirile făcute de PRESSALERT.ro despre miile de euro decontate din bani publici pentru facturile de roaming după concediile primarului Timișoarei în ţări exotice continuă să-l tulbure pe liberalul Nicolae Robu. După ce primarul l-a atacat, joi, în direct la Radio Timişoara pe Dragoș Boța, redactorul şef al PRESSALERT.ro, nemulţumit de faptul că se discută despre facturile telefonului său de serviciu, spunând că “ este agent de presiune PSD. Daţi-mi voie să vorbesc şi eu. Cum e posibil să lucreze şi pentru Antena 3 şi pentru Radio Timişoara şi pentru agentura de presiune PRESSALERT? Asta în primul rând. Se întreabă radioascultătorii dacă este în regulă ca acest individ să lucreze şi pentru Antena, şi pentru agentura privată şi pentru Radio Timişoara? Să ştie şi pe cine ascultă – un individ care nu are nimic în comun cu jurnalismul”, liberalul a revenit, sâmbătă, în forță pe Facebook.

Nicolae Robu a lansat un nou sondaj pe site-ul de socializare prin care încearcă să compare credibilitatea sa cu a presei locale și naționale, cerându-le prietenilor săi „aş fi recunoscător dacă mi-aţi face cunoscută percepţia dv. asupra persoanei mele înainte de a fi devenit Primar, respectiv asupra prestaţiei mele ca Primar. De asemenea, v-aș fi recunoscător dacă mi-aţi face cunoscute părerile dv. asupra mass mediei timişorene şi, într-o mică măsură, chiar naţionale”.


După acest mesaj agramat, liberalul pune două întrebări despre persoana sa – motivul pentru care a fost ales şi gradul de mulţumire asupra activităţii sale ca primar.

sondaj robu

Deşi nu a făcut o nominalizare directă. cea de-a treia întrebare îl vizează pe redactorul şef al PRESSALERT.ro, Dragoş Boţa, care realizează emisiunea “La subiect”, la Radio Timişoara, alături de jurnalistul Călin Petrescu. Liberalul Nicolae Robu pune sub semnul întrebării libertatea presei şi a jurnaliştilor de a se exprima în diverse medii. Mai exact, edilul întrebă: „Consideraţi admisibil ca un jurnalist colaborator al Antenei 3 şi proprietar de ziar şi televiziune on-line să fie în acelaşi timp colaborator al postului de radio public Radio Timişoara?”.

Pentru fiecare site şi publicaţie locală în parte,  edilul a întrebat „De câte ori pe săptămână citiţi ziarul”, „De câtă credibilitate se bucură din partea dv. ziarul”, „Care considerați că este poziționarea politică a ziarului”, Coroborând actul jurnalistic al ziarului cu proprietarii / sponsorii săi, ce apreciere aveţi – este/nu este în slujba ocultă a unor grupuri de interese ”.

8 COMENTARII

  1. prea il bagati in seama pe mascariciul de robu.
    crede ca e la facultate si numai el are dreptate
    nu vedeti ca doar se lauda singur, daca nu are cine?
    principiul este ; nu esti cu mine , esti impotriva mea

  2. Ce prestatie,a avut si are Robu,ca si primar? Poate trebuia sa intrebe,de prestatia Sandei Grebla si,a consilierilor personali,a city managerului,caci acesti conduc primaria. Robu e doar o…..paiata cu titlu de primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.