Se reiau lucrările la Liceul Lenau. Cum a fost soluţionat conflictul dintre...

Se reiau lucrările la Liceul Lenau. Cum a fost soluţionat conflictul dintre primarul Robu şi firmele care reabilitează liceele Lenau și C.D. Loga

0
DISTRIBUIȚI

lenau debanat_ro

Veşti bune pentru elevii care învaţă la Liceul Nikolaus Lenau din Timişoara. După ce au întrerupt lucrările din cauza neînţelegerilor legate de parchetul şi liftul care trebuiesc montate în clădire, constructorii de la Kasdum vor relua intervenţiile.

Aceştia au informat ieri pe Facebook că „am fost din nou convocați la o discuție cu domnul Primar Nicolae Robu pentru ieși din impasul în care am intrat în urmă cu câteva zile. Spre surprinderea și bucuria noastră la această discuție domnul primar a venit singur, neînsoțit de œ«specialistii» din Primărie, probabil din cauza că a realizat că aceștia îl dezinformează sistematic. Din punctul nostru de vedere discuțiile au fost constructive. Domnul primar și-a luat angajamentul că până la data de 25.04.2015 va depune proiectul revizuit la ADR pentru a putea începe din nou lucrul, iar noi ne-am luat angajamentul să îndepărtăm cele două bannere de pe clădirea Liceului Lenau.


Spunem «Doamne ajută!» că la această întâlnire domnul Nicolae Robu a venit singur, neînsoțit!”

Vă reamintim că zilele trecute cei de la Kasdum acuzau Primăria Timişoara de indiferenţă. În replică aceştia au fost ameninţaţi de edilul şef Nicolae Robu cu un proces dacă finanţarea europeană pentru reabilitarea liceului va fi pierdută.

Tot ieri, edilul s-a întâlnit și cu reprezentanții firmei care se ocupă de reparațiile de la Liceul „C.D. Loga”, aceștia abordând, cu succes se pare, metoda Kasdum de a atrage atenția pe Facebook. Și această întâlnire a avut un rezultat pozitiv, primarul Robu angajându-se să rezolve problemele semnalate de constructor, care s-a angajat să încheie lucrările până la începutul următorului an școlar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.