Secretarul primăriei, Ioan Cojocari, despre „dosarul Poli”: „Dacă voi plăti, voi plăti...

Secretarul primăriei, Ioan Cojocari, despre „dosarul Poli”: „Dacă voi plăti, voi plăti împreună cu toți ceilalți”. Vezi cum se apără

10
DISTRIBUIȚI

cojocari ioan la parchet 2

Ioan Cojocari, secretarul Primăriei Timișoara, se consideră nevinovat, și are și explicația pentru această atitudine, după ce Curtea de Apel Timişoara a dat, săptămâna trecută, verdictul final în procesul în care Primăria Timişoara a contestat raportul Curţii de Conturi care a stabilit că peste 31,6 milioane de lei au fost acordaţi ilegal echipei de fotbal Politehnica Timişoara patronată de Marian Iancu.

„Din punctul meu de vedere, eu și în momentul de față susțin că nu există niciun prejudiciu.


Prejudiciul, chiar dacă există, este de la București. Auditorii de la București au spus că, așa cum spune în legea Curții de Conturi, se va stabili de către executiv și consiliul local întinderea prejudiciului și persoanele responsabile. În momentul de față noi nu putem vorbi de prejudiciu, nici instanțele nu au reținut un prejudiciu. Noi așteptăm să vedem motivarea, dar am arătat clar că am fost pe lege, fără niciun fel de dubii și de probleme. Au fost trei controale consecutive care au spus că e legală asocierea cu clubul de fotbal. A patra oară au venit acești trei auditori care au spus că a fost ilegală. Directoarea generală de la București de la Curtea de Conturi, doamna Popescu, în 2010 spune că este legală finațarea, iar în 2012, fără nicio motivare, ne respinge contestarea. Când a avut dreptate, în 2010 sau în 2012? Prefectul de Timiș, instituția prefectului, care este cea care ne apără de legalitate și când greșim ne trage de mânecă, spunea atunci că hotărârile noastre sunt legale, hotărâri care sunt în vigoare și în ziua de azi”, a spus Ioan Cojocari în cadrul emisiunii „La subiect” de la Radio Timișoara.

„Dacă ajung să plătesc prejudiciul, o să-l plătesc împreună cu cei de la Curtea de Conturi, împreună cu cine-a fost prefect, împreună cu toți ceilalți”, a mai spus secretarul primăriei.

10 COMENTARII

 1. Va explic cum clica blestemata a primariei recunoaste faradelegea comisa:
  – Primarul Robu si secretarul Cojocari pretind ca finantarea societatii private a lui Iancu a fost legala dar cu toate acestea inscriu municipalitatea in masa credala a societatii falimentare inainte de a stabili CAT ca actul de control al Curtii de Conturi este corect. De ce s-a mai inscris la masa credala daca finantarea o apreciaza ca fiind legala.
  Aici nu vorbim de legalitatea sau nelegalitatea actului de finantare ci de perceptia autoritatilor fata de demersul lor.
  – Din PV al sedintei CLMT din 3 martie 2015 reiese ca dl Cojocari ii santajeaza pe consilierii municipali sa voteze ca sa fie platit un avocat din bani publici pentru a-i exonera pe cei care au votat finantarea in 2008-2010 „dna Saracan, dl Orza, dl Ciuhandu, figurati aici pe lista. Angajam „din bani publici” avocat sa ne apere
  – Robu are pe de alta parte interesul lui de a apara faradelegea comisa cu Poli vechi: sedintele de la PNL cind facea presiuni recunoscute de da Blaj ca reprezentantii PNL sa voteze pentru finantarea societatii private a lui Iancu
  Robu mai stie ceva : Asa cum DNA s-a autosesizat cu privire la finantarea din partea CJT la fel de bine verifica traseul banilor si la actualul ASC ca doar nu degeaba jucatorii se pling de lipsuri materiale iar fondurile alocate de PMT nu pot fi verificate pentru ca Robu nu a mentionat in contract posibilitatea controlului desi prin HCL era obligat sa o faca.
  Credeti ca masinatiunile lui Udrea au fost inventate de ea? Eu nu cred.

 2. Infractorul Marian Iancu a avut grija ca acest individ Cojocari sa plece cu bani acasa. Traseul acestor bani trebuie vazut de catre DNA. Pana atunci d-l Cojocari ramane un aparator al dreptatii si un slujbas umil dedicat in intregime urbei si cetatenilor sai. Asa ca si d-l Falca la Arad si d-l Base la Bucuresti. Cinstiti 100%.

 3. Ar fi bine ca domnul Cojocari, sa fie verificat si in afacerea de la Mall care o detine impreuna cu nevasta dansului… Sau nici acolo nu mai e vreo ilegalitate…

 4. Nea jenica simte cum se strange latul si incearca din rasputeri sa ne dea niste explicatii idioate cum si cat a fost el de corect ! Eu nu pot intelege cum acest personaj semianalfabet a putut sta intr o functie atat de importanta atatia ani in fruntea unui oras ca timisoara !!! nea jane vinde dracu R 8 – ul lui ficata si plateste ce e de platit , lasa miorlaiala acum !!! Cunosc familia cojocari si va spun sincer ca nu inteleg cum acesti sfertodocti au reusit sa se strecoare prin viata si sa faca asa avere !!!

  • Stai in banca ta nota 4 :P. nu te razbuna daca nu a putut sa te ajute . nu cred ca Ioan sta de vorba cu niste do*****i ca tine . si nu cred ca o sa vinda r8 .din partea mea sa mo*i de ciuda ! si eu il cunosc cred ca mai bine decat tine si cred ca este un om minunat . Si nu a luat spaga ai vazut tu cumva ai dovezi sau ceva nu cred ! cred ca daca vine acuma acolo la tine te ca*i pe tine .

 5. nea Jeane…ajunge….ati topit zeci de milioane din bugetul orasului…nu ati facut NIMIC ,,,da NIMIC
  in acest timp ati umplut buzunarele ,,marelui” investitor Iancu
  De ce nu sunteti solidar cu el si acum in aceste momente grele?…mergeti langa el….da repede …sa putem face ceva si in TM …fara vamuiala voastra….
  Se pregateste Robu domnului…

 6. sa tzo trag bey Ppa !
  afla ca domnu cojocare ieste cele mai cinstit om din primarie ca iel o trait bine de tot numai co aavut si are peste o miii de oaie la sustra. asa ca taci bey bozgore ca te stiu cini esti .

 7. Ionut cand ajungi tu asa sus mai vorbim . nu cred ca i cunosti familia nu cred ca Ioan ar avea asa prieten dobitoc care il barfesc pe la spate . SI NU NU O sa vinda r8 . din partea ma poti sa m*** de ciuda 😛 pace

 8. Si eu il cunosc si cred ca e un om minunat . daca pe tine nu a putut sa te ajute nu te razbuna asa si ai grija cum vorbesti despre oameni mai invarsta decat tine . STAI LA BANCA TA .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.