Șeful Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, BUCUROS că a primit televizoare color...

Șeful Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, BUCUROS că a primit televizoare color de la Rosenheim. Ce vești bune are legat de proiectul „Mărul în școli”

0
DISTRIBUIȚI

CJT08_resize

Veşti bune pentru elevii din judeţul Timiş. Şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a anunţat că „s-a finalizat contractul pentru acţiunea „Mărul”. „Din 20 aprilie va intra în funcţie şi repartizarea acestui program către beeneficiari, copii şi şcoli. Sunt pentru anul acesta 44 de zile sperăm ca acţiunea să se deruleze în condiţii normale şi să nu fie probleme din punct de vedere al calităţii şi să nu fie probleme legate de modul în care se servesc aceste produse în şcoli”, a informat şeful CJT.


Practic, preţul pentru mere este de 0.28 de bani pentru 200 de grame, iar beneficiarii sunt între 51.000 şi 70.000. Pentru cele 44 de zile în care se va aplica proiectul sunt alocaţi 860 000 de lei.

Mai mult şi copiii săraci au motive de bucurie, anunţate de Boijn la fel ca la începutul anilor 90. „Am primit o donaţie de la Rosenheim. A venit o delegaţie de 20 de prieteni. Pe linie pompieristică am avut în permanenţă relaţii. Am primit un transport de produse care va merge la licee şi la Direcţia de Protecţia Copilului. S-au primit 220 de televizoare color. Am înţeles că sunt noi. Le repartizăm azi mâine. Numai bine sunt Paştile facem şi o bucurie unor copii. Le mulţumim prietenilor din Rosenheim şi le mulțumim de colaborarea benefică şi pentru noi şi pentru ei”, a spus Bojin. La finala acesta a spus şi că „de sărbători e nevoie de mai puţină răutate şi băgat băţul prin gard la alţii ca să începă să latre câinii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.