Șofer cercetat pentru UCIDERE din culpă, după ce a lovit o bătrână...

Șofer cercetat pentru UCIDERE din culpă, după ce a lovit o bătrână de 89 de ani care traversa prin loc nepermis

2
DISTRIBUIȚI

ambulanta smurd

Un accident de circulație grav a avut loc miercuri seara în Complexul Studențesc din Timișoara. O femeie și-a pierdut viața, după ce a traversat strada prin loc nepermis și a fost călcată de mașină.

Accidentul a avut loc pe strada Daliei din Timișoara.


Bătrâna de 89 de ani locuia în zonă și a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis. Mai mult, ea nu s-a asigurat când a traversat strada, astfel că a fost izbită în plin de un autoturism Toyota Land Cruiser al cărui șofer, un timișorean de 38 de ani, nu a mai avut cum să o evite. Victima și-a pierdut viața pe loc. ”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca polițiștii să stabilească exact circumstanțele producerii accidentului”, a declarat Mirela Drăghicioiu, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

2 COMENTARII

  1. Observ ca unele comentarii nu apar aici, no problem, daca asa se vrea…LOL…le voi pota insa oricum….LOL LOL LOL…..Pun pariu ca soferul cu Land Cruiser circula LOL , nu-i asa, cu viteza redusa la limita evitarii oricarui pericol LOL.Strada Daliei e o strada ingusta si plina de masini parcate.Dar cel cu jipanu , precis i-a dat tare, ca e smecher.Loc nepermis, degeaba, e omor pina la urma.RIP femeii omorite de un posesor de jipan si sincere condoleante familiei. Sper ca ucigasul pe 4 roti si, 4×4 toate sa isi petreaca minim 5 ani la pirnaie.Desigur, asta depinde ce pedigree are cel cu jipanul si citi bani are. Trist, dar asta e romania

  2. GABY GRASU, arunci vina ca papagalul colorat pe sofer. Daca este de vina, va plati si sunt de acord cu asta. Dar pana sa-l faci tu un ucigas mai este. Daca cerebelul iti functioneaza, poate iti dai seama ca nu-ti trebuie o viteza mare ca sa omori o femeie de 89 de ani. Dar .. deh.. esti mai retinut in gandire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.